Victor Vernicos: “Δεν θα αναφερθώ στο τι και ποιος έκανε λάθος στη φετινή συμμετοχή!”

Μέσα από το TikTok, ο Βίκτωρ Βέρνικος έκανε την τελευταία του αναφορά, , το “τελευταίο του αντίο” όπως αναφέρει και ο ίδιος.   στο κομμάτι της Eurovision.

Διαβάστε παρακάτω όσα ανέφερε στο βίντεο του

“Γεια σας παιδιά, θέλω να μιλήσω για την Eurovision και ειδικότερα εμένα που εκπροσώπησα την Ελλάδα φέτος.

Πρώτα από όλα πολλοί από εσάς ρωτάτε γιατί δεν ήρθα να αναφερθώ στο τι και από ποιόν θεωρώ ότι πήγε σωστά ή λάθος, και αυτό γιατί δεν ήθελα να δείχνω σαν κάποιον που φτιάχνει δικαιολογίες και δεν είμαι, ήθελα απλά να γυρίσω πίσω στη δουλειά μου και να κάνω το επόμενο βήμα γιατί είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό.

Ο πραγματικός λόγος που ήρθα εδώ (στο TikTok) είναι για να πω ευχαριστώ και σας αγαπώ. Ένιωσα πολύ εγκάρδια τους τελευταίους μήνες μετά την Eurovision, είναι τρελό. Κάθε φορά που βγαίνω έξω κάποιος που είναι 15,16,17 ή ακόμα και 20, 30 ή και μεγαλύτεροι που έχουν παιδιά έρχονται σε μένα και μου λένε ευχαριστούμε που το έκανες αυτό ήταν μεγάλη έμπνευση και τίποτα δε γεμίζει την καρδιά μου περισσότερο. Ή οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε ότι ταυτίζονται με το τραγούδι μου και τους βοήθησε στα δύσκολα και αυτό ήταν πάντα ο στόχος μου και θα συνεχίσω να είναι οπότε είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενος!

Οπότε ευχαριστώ όλους σας αγαπώ και έρχονται πολλά!

@victorvernicos Final Goodbye to this beautiful experience 🙂 🇬🇷 #eurovision2023 #eurovisiongreece ♬ WHAT THEY SAY MUSIC VIDEO – Victor Vernicos

Ο Βίκτωρας εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “What They Say” αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού, αφού συγκέντρωσε μόλις 14 βαθμούς στο δεύτερο ημιτελικό. Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση του παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=gJSZA0Zh2xU

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα του φετινού διαγωνισμού!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Τωρα να κρινω το λογο που ολο το βιντεο ειναι στα αγγλικα? Λες και οι ξενοι θυχτικαν για αυτα που εγιναν φετος στην Ερτ και στην ελληνικήσυμμετοχή! Στους Ελληνες υποτίθεται απευθύνεται. Τελος παντως, κανενας δεν βγηκε και του ειπε ριξε τις ευθυνες απο εδω και απο εκει. Αναγνωρισε φιλε μου τα δικα σου λαθη, πες ενα απλο πρσωπικο συγνώμη αν σας στεναχωρησε η αποδοση μου, το αποτέλεσμα και τα λοιπα και μετα πες μας για τα επόμενα βηματα που θες να κανεις παρακάτω. Δεν πειραζει ειναι μικρος, για μενα τεραστιο ελαφρυντικό εννοειται, ελπιζω να δουλέψει και να εξελιχθεί πολυ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *