Ελλάδα: Με την Ellize στην Eurovision 2024;

Ο Ιούλιος μπαίνει και εμείς συνεχίζουμε τις προτάσεις μας για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού.

Η πέμπτη πρότασή μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024, δεν είναι άλλη από την νεαρή τραγουδίστρια Ellize. Μια μίξη από hip-hop, R&B και pop μουσικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLIZE 🌙 (@e11ize)

Μεγαλωμένη στη Γερμανία και με καταγωγή από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, η 20χρονη Ellize ξεκίνησε την ενασχόληση της με την μουσική από την ηλικία των δέκα ετών.

Μας συστήθηκε δισκογραφικά από την συνεργασία της με τον MG και τον Acejax στο Criminal που έχει εκατομμύρια προβολές, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το πρώτο της single, με τίτλο All Night Long και στη συνέχεια ακολούθησε το single 86.

Το 2022, με την σφραγίδα της OffBeat Records κυκλοφόρησε το  R&B track Τι Ζητάς, εντυπωσιάζοντας ξανά με την φωνή και την ερμηνεία της.

Η εταιρεία της η OffBeat Records, αποτελεί το κορυφαίο ελληνικό urban label, με την Ellize να είναι η πρώτη γυναικεία προσθήκη της εταιρείας.

Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, είτε μέσω συνεργασιών με ονόματα όπως ο Mente Fuerte (Μικρή) και ο Sigma (Σελήνη), είτε με δικά της τραγούδια όπως το Αφορμή ή το νέο της single Lamborghini Weiss, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Tik Tok.

Ακόμη, έχει εμφανιστεί στο “Spotify EQUAL” στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Τέλος, έχει δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ να βρεθεί στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς από μικρή τραγουδούσε μπροστά από τον καθρέφτη της και και ένιωθε ότι ήταν στη Eurovision.

Η ιδιαίτερη φωνή της, η σέξι εμφάνιση της, αλλά και η μοναδικότητα της, θα μπορούσε να είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με ένα ύφος που δεν περιμένει κανείς.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Ellize; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    Οι προτάσεις πέρσι ήταν πολύ καλύτερες. Μόνο η περίπτωση της Λίλα κάτι μου κάνει..
    Το λέμε πολλοί, ότι μετά το φετινό φιάσκο και μιας και είναι τα 50 χρόνια της Ελλάδας πρέπει να κάνουν ανάθεση σε ένα μεγάλο όνομα και ας γίνει από το 25 εθνικός τελικός.
    Αλλά το βλέπω εγώ κανένα ποιοτικό θα στείλουν πάλι.

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Συμφωνώ το ίδιο πιστεύω και εγώ αφού γιορτάζουμε 50 χρόνια παρουσίας στον διαγωνισμό πρέπει να γίνει ανάθεση σε ένα πολύ γνωστό καλλιτέχνη αλλά με την συγκεκριμένη ΕΡΤ και τα φετινά πεπραγμένα οι ελπίδες για μια δυνατή συμμετοχή είναι ελάχιστες .

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η πιο δυνατή πρόταση μαζί με της Λίλα.
    Μου αρέσει πολύ το μουσικό στυλ που εκπροσωπεί και είναι κάτι φρέσκο. Θα μπορούσε να έφερνε τη “γυναικεία εκδοχή του soldi”.
    Νομίζω η Λίλα και η ellize είναι οι πιο κατάλληλες για αυτό που λέμε “Eurovision”. Πάντως, θέλω ανάθεση σε πολύ μεγάλο όνομα μήπως και αυξηθεί το ελληνικό ενδιαφέρον για το διαγωνισμό μετά από τα φετινά ξεφτιλικια. Για να δούμε…

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Mente fuerte αλλά η κοπελιά όχι, μόνος του με μπαλέτο σε διαφορετικό βέβαια τραγούδι.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν στην κοπελιά και της κάνουν τέτοια διαφήμιση, δεν διαθέτει καν το κλικ για ευροβιζιον

    Απάντηση
  4. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Πολύ ωραία πρόταση η Ellize. Λέω ναι με τα χίλια. Ειδικά αν πάει με κάτι τύπου “Τι ζητάς”? Δεν νομίζω η Ελλάδα να έχει στείλει κάτι τέτοιο, σε πιο R&B και θα μου άρεσε πολύ. Λέω σίγουρα ναι.

    Και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη βαβούρα με το να πάει ντε και καλά γνωστό όνομα. Αφού δεν έχει καμία εγγύηση το ότι θα πάει καλά απλώς και μόνο επειδή είναι γνωστός/ή.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *