Φινλανδία: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του UMK 2024!

Πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας,Yle, ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) 2024, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2024!

To UMK φέτος, θα έχει τρεις διαφορετικούς παρουσιαστές και όπως φαίνεται, θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ, μετά τον φετινό θρίαμβο του Käärijä στο Λίβερπουλ.

Οι τρεις παρουσιαστές αποκαλύθφηκαν εν μέρει μέσα από μια δημοσίευση στo Instagram του UMK. Τα ονόματά τους θα αποκαλυφθούν την Δευτέρα, ωστόσο το UMK μας προκαλεί να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε ποιοί είναι.

Η εν λόγο δημοσίευση πρόκειται για μια φωτογραφία των τριών παρουσιαστών, που όμως με την βοήθεια του AI, έχουν «πειραχτεί» τα πρόσωπα τους, με τέοιο τρόπο ώστε να είναι δύσκολο να αναγνωριστεί η πραγματική τους ταυτότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UMK (@uudenmusiikinkilpailu)

Εσείς ποιοί πιστεύετε πρόκειται να είναι οι παρουσιαστές του Εθνικου Τελικού;

Ο προηγούμενος νικητκής του UMK και εκπρόσωπος της Φινλανδίας στην Εurovision 2023, ήταν ο Käärijä με το τραγούδι “Cha Cha Cha”, που κατάκτησε την δεύτερη θέση στον Διαγωνισμό, κερδίζοντας ταυτόχρονα την ψήφο του κοινού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *