Φινλανδία: Το φαβορί για την νίκη στο UMK 2022 σύμφωνα με τα στοιχήματα!

Η Φινλανδία επιλέγει το τραγούδι και τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2022 σήμερα το βράδυ, στον τελικό του UMK 2022. Εφτά φιναλίστ διαγωνίζονται για την νίκη, που θα τους οδηγήσει τον Μάιο στο Τορίνο. Ποιον βλέπουν όμως ως νικητή οι εταιρείες στοιχημάτων λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Τα στοιχήματα

Σε έναν εθνικό τελικό με υψηλό επίπεδο, αφού έχει όμορφα και ενδιαφέροντα τραγούδια, οι The Rasmus με το Jezebel είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα τουλάχιστον με τις εταιρείες στοιχημάτων. Με μεγάλη διαφορά βρίσκονται στην πρώτη θέση, με τους BESS και Cyan Kicks, να ακολουθούν σε απόσταση.

Οι Διαγωνιζόμενοι

Οι συμμετέχοντες του φινλανδικού εθνικού τελικού, βάσει σειράς εμφάνισης, είναι:

  1. The Rasmus – Jezebel
  2. Isaac Sene – Kuuma Jäbä
  3. Olivera – Thank God I’m An Atheist
  4. BESS – Ram pam pam
  5. Younghearted – Sun numero
  6. Cyan Kicks – Hurricane
  7. Tommi Läntinen – Elämä kantaa mua

Ο μεγάλος νικητής του UMK 2022 θα προκύψει κατά 25% από την προτίμηση μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής και κατά 75% από τη βούληση των Φινλανδών τηλεθεατών.

Παρουσιάστριες του φινλανδικού εθνικού τελικού είναι η Paula Vesala και η Mmiisas.

Ο μεγάλος τελικός του UMK 2022 αρχίζει στις 21:00 και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα του YLE με αγγλική μετάδοση, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: eurovisionworld

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ο αγαπημένος μου εθνικός τελικός της σεζόν. Όλα τα τραγούδια μπορούν να βρεθούν στον τελικό αλλά σαφώς κάποια τα ξεχωρίζω περισσότερο. Αυτά είναι το: ram pam pam/ son numero/ hurricane/ thanks God i am an atheist και Jezebel (σε τυχαία σειρά).
    Καλή επιτυχία και ας κερδίσει ο καλύτερος!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *