Λουξεμβούργο: Εκατό τραγουδιστές έλαβαν μέρος στις audition για την Eurovision 2024!

Το Λουξεμβούργο πρόκειται να επιστρέψει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και όπως φαίνεται έχει σκοπό η επιστροφή του να είναι θεαματική. Μπορεί να είναι ακόμα Ιούλιος όμως το RTL, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, εχει ήδη ξεκινήσει τις audition για τον εθνικό τελικό.

Ένας γύρος ακροάσεων, έλαβε χώρα χθες στο Rockhal, τον χώρο που θα φιλοξενήσει τον εθνικό τελικό, με τραγουδιστές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Λουξεμβουργιανή επιλογή, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποιο τραγούδι. Περίπου 100 τραγουδιστές που δήλωσαν συμμετοχή στην επιλογή, έλαβαν μέρος στις audition.

Μια κριτική επιτροπή αξιολόγησε τους καλλιτέχνες, με τους καλύτερους από αυτούς να περνάνε στην επόμενη φάση του εθνικού τελικού στις 27 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν έτοιμο κάποιο τραγούδι για τον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μπορούν ακόμα να το καταθέσουν στην δημόσια τηλεόραση του Λουξεμβούργου.

Το Λουξεμβούργο θα επιλέξει την πρώτη του συμμετοχή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μετά από 30 χρόνια στις 27 Ιανουαρίου. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή του κοινού για πρώτη φορά από το 1992.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή τπυ Λουξεμβούργου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: rtl.lu

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *