Breaking News: Η Eurovision 2024 ΔΕΝ θα γίνει στο Γκέτεμποργκ! | Η διοργανώτρια πόλη αναμένεται να ανακοινωθεί στις 3μμ!

Το Γκέτεμποργκ, η Στοκχόλμη, το Malmö και το Örnsköldsvik υπέβαλαν αίτηση για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024 , αφότου η Loreen κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι Tattoo“.

Σήμερα, το Göteborg & Company έλαβε πληροφορίες από τον project manager του SVT ότι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν θα διεξαχθεί στο Γκέτεμποργκ τον επόμενο χρόνο.

Ο Magnus Hallberg , αντιπρόεδρος και διευθυντής εκδηλώσεων στο Göteborg & Co.  αναφέρει:

“Είναι πολύ λυπηρό. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, επομένως θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει και επίσης είχαμε μεγάλη υποστήριξη από πολιτικούς, τη Σουηδική Εμπορική Έκθεση, τα ξενοδοχεία και το Gothia. Αλλά ας είναι.”

Το SVT δεν έδωσε εξηγήσεις για ποιό λόγο το Γκέτεμποργκ δεν επιλέχθηκε ως διοργανώτρια πόλη της Eurovision του χρόνου. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonbladet , όπως ανέφεραν πριν από λίγα λεπτά  η Annie Månsson και ο Torbjörn Ek , το Örnsköldsvik δεν επιλέχθηκε επίσης για τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Το SVT αναμένεται να ανακοινώσει ποια πόλη θα επιλεγεί για να φιλοξενήσει την εκδήλωση σήμερα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει πριν από μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με την Aftonbladet συγκεκριμένα στις 3 μ.μ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, στη Σουηδία!

Πηγές: Göteborgs-Posten, Aftonbladet

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *