Φινλανδία: Το UMK 2024 τώρα ξεκινάει!

Η αναζήτηση του διαδόχου του Käärijä ξεκινάει και επίσημα πλέον για τη Φινλανδία. Από σήμερα, 21 Αυγούστου οι ενδιαφερόμενοι για την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στη Eurovision μπορούν να καταθέσουν το τραγούδι τους και να διεκδικήσουν μια θέση στο UMK 2024. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών κλείνει στις 24 Αυγούστου και 23:59 ώρα Φινλανδίας.

Η φόρμα υποβολής είναι διαθέσιμη εδώ στα αγγλικά, στα σουηδικά και στα φινλανδικά μαζί με τους κανόνες του διαγωνισμού.

UMK 2024

Μια επιτροπή από επαγγελματίες και έμπειρους μουσικούς υπό την προεδρεία του Tapio Hakanen, μουσικού διευθυντή του YleX, θα αξιολογήσει τις υποβληθείσες συμμετοχές και θα καταλήξει την τελική λίστα συμμετεχόντων του UMK.

Το στάτους του UMK αποδεικνύει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των χιτς της Φινλανδικής μουσικής σκηνής προέρχεται από αυτήν την αναζήτηση και κατάθεση συμμετοχών. Το UMK δεν συντηρεί μόνο διάσημους καλλιτέχνες και μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Κάθε χρόνο βλέπουμε πολλούς απίστευτους καλλιτέχνες της indie μουσικής και καλλιτέχνες από μικρές δισκογραφικές εταιρείες. Σύντομα θα διαπιστώσουμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι Erika VikmanBlind ChannelBESSKUUMAA ή και Käärijä. Όλα εξαρτώνται από το τραγούδι-τώρα είναι η ώρα να καταθέσετε!

Το UMK 2024, από το οποίο θα προκύψει και η επόμενη συμμετοχή της Φινλανδίας στη Eurovision, θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2024. Οι ημερομηνίες, η διοργανώτρια πόλη καθώς και η τελική λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα γύρω από τη συμμετοχή της Φινλανδίας στη Eurovision 2024!

Πηγή: Yle
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *