Ελένη Φουρέιρα: Παρούσα στην αποψινή συναυλία της Noa Kirel!

Ένας διακαής πόθος των απανταχού φαν του διαγωνισμού πρόκειται να πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ. Επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, Ελένη Φουρέιρα και Noa Kirel θα συναντηθούν απόψε για πρώτη φορά επί σκηνής και με αφορμή της μεγάλης συναυλίας της τελευταίας στο Τελ Αβίβ.

Φωτογραφία, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, απεικονίζει την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του Yarakon Park, στιγμιότυπο που αναδημοσίευσε και η ίδια:

Ελένη Φουρέιρα-Noa Kirel

Προφανής είναι η σύνδεση των δύο καλλιτεχνίδων μέσα από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο το 2018, φθάνοντας στην 2η θέση, ενώ η Noa Kirel εκπροσώπησε φέτος το Ισραήλ, τερματίζοντας στην 3η θέση της κατάταξης. Πρόκειται για δυο γυναίκες που προκάλεσαν πανδαιμόνιο με την εκρηκτική τους παρουσία στη σκηνή της Eurovision, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για όλες τις dance συμμετοχές.

Η σύνδεσή τους, ωστόσο, δεν ξεκίνησε φέτος. To 2017, η Noa Kirel κυκλοφόρησε το μεγάλο της χιτ “Tikitas“, το οποίο και πρόκειται για τη μεταφορά στα Εβραϊκά του τραγουδιού “Τι Κοιτάς” της Ελένης Φουρέιρα. Κοινός παρονομαστής, πάντα, ο συνθέτης Doron Medalie, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις δύο εκδοχές αλλά και από άλλα κομμάτια της δισκογραφίας και των δύο.

Η μεγάλη συναυλία της Noa Kirel θα πραγματοποιηθεί στο Yarakon Park στο Τελ Αβίβ, το οποίο και αναμένεται κατάμεστο το βράδυ με την παρουσία 65 χιλιάδων θεατών. Τα εισιτήρια, μάλιστα, ξεπουλήθηκαν σε λιγότερο από πέντε ώρες από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους. Παράλληλα, η Noa θα δώσει και δέυτερη συναυλία στις 23/9, στην οποία δεν αναμένουμε την Ελένη Φουρέιρα, εν όψει προγραμματισμένης της συναυλίας στα Ιωάννινα.

Ανυπομονείτε και εσείς για αυτή τη συνεργασία; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *