Ηνωμένο Βασίλειο: Η αναζήτηση του εκπροσώπου για την Eurovision 2024 έχει ξεκινήσει!

Το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον Scott Mills, DJ του BBC2 και παρουσιαστή της Eurovision, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση για τον εκπρόσωπο του για την ερχόμενη χρονιά της Eurovision. 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

“Λοιπόν, θα σας πω ότι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη συναντήσεις στις οποίες μπορεί να είμαι και πραγματικά πιστεύω ότι, ειλικρινά, ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τη Mae. Το τραγούδι είχε καλύτερη υποδοχή αρχικά από «Spaceman»; Ναι. Ήταν ένα top 10 hit; Ναι. Συνήθως ακούς την κουβέντα την ημέρα των Χριστουγέννων «είμαστε σκουπίδια φέτος, έτσι δεν είναι;» Δεν άκουσα αυτή τη συζήτηση φέτος για τη Mae.”

Όταν ρωτήθηκε στο ποιο θεωρεί πως είναι το πρόβλημα και η χώρα δεν καταφέρνει να λάβει υψηλές βαθμολογίες στο διαγωνισμό, ο Scott απάντησε:

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε φέτος είναι να στείλουμε… αυτό είναι το πρόβλημα! Λοιπόν εδώ είναι που διαφέρουμε με άλλα έθνη. Το θέμα είναι ότι το Ισραήλ απλώς θα στείλει τον καλύτερο ποπ σταρ του. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί έχουμε παγκόσμιες ποπ σταρ. Είναι μια κατάσταση τέτοια, επειδή οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν πραγματικά, απλώς λένε «πάρε την Adele να το κάνει», αλλά δεν λειτουργεί έτσι!

Πιστεύω πως το να επιλέξουμε μια νοσταλγική συμμετοχή ή κάτι καινοτόμο το 2024 θα καταφέρουμε να πάμε καλά; Όχι δεν το πιστεύω.

Το Ισραήλ θα στείλει τη Noa Kirel που έχει κερδίσει ένα γελοίο αριθμό βραβείων MTV και είναι μια πλήρως ανεπτυγμένη Ισραηλινή σταρ της ποπ. Δεν έχουμε αυτό το προνόμιο ή δεν βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση

Όπως είχατε ήδη διαβάσει, το Ηνωμένο Βασίλειο θα πραγματοποιήσει εσωτερική επιλογή και για την Eurovision 2024, οπότε η αναζήτηση του τραγουδιού και του καλλιτέχνη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η Mae Muller αν και βρισκόταν στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων καθ’ όλη τη σεζόν, αρκέστηκε στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την εμφάνιση της με το “I Wrote A Song”. Μπορείτε να τη θυμηθείτε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=tvJEE2ryCRQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Feurovisionfun.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Πηγή: yahoo!news

 

1 reply
  1. andi
    andi says:

    Εγώ θα έστελνα την Celeste. Μια χαρά μπορούν να στείλουν ανερχόμενο όνομα, αλλά όχι μόνο ποπ. Το Stop This Flame θα ήταν τέλειο για την Eurovision οπότε με κάτι παρεμφερές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *