Junior Eurovision 2023: Ακούστε την συμμετοχή της Γερμανίας | Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του Διαγωνισμού!

Σχεδόν δύο μήνες μας χωρίζουν από την Junior Eurovision 2023, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στην Νίκαια της Γαλλίας με συμμετοχή 16 χωρών.

Με πολλούς εθνικούς τελικούς να έχουν ήδη ξεκινήσει και άλλους να ξεκινάνε το επόμενο διάστημα, η Γερμανία γίνεται η πρώτη χώρα που παρουσιάζει επίσημα την συμμετοχή της, μετά την λήξη του εθνικού τους τελικού. Στον τελικό συμμετείχαν πέντε νέοι καλλιτέχνες, με ένα μονόλεπτο ντέμο του τραγουδιού τους. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από πολλές χώρες και μια διαδικτυακή ψηφοφορία  με χρήστες από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η Fia ηταν η νικήτρια και στις δύο ψηφοφορίες με το τραγούδι “Ohne Worte” (Without Words). To τραγούδι τώρα θα ηχογραφηθεί σε μια ολοκληρομένη στούντιο εκδοχή μαζί με ένα video clip, τοο οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να ακούσετε το ντέμο του τραγουδιου στο video παρακάτω:

Πως σας φαίνεται η πρώτη συμμετοχή της Junior Eurovision 2023; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2023!


Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *