Αυστρία: Το Δεκέμβρη η ανακοίνωση του καλλιτέχνη!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, ORF, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο Δεκέμβρη τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με χθεσινή ανάρτηση του scout του ORF Eberhard Forcher ο ίδιος σχολίασε το εξής:

“Προχθές έληγε η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024. WOW! Είναι απίστευτο πόσα σπουδαία τραγούδια έχουν έρθει τις τελευταίες εβδομάδες. Πάνω από 60 ! Πιθανότατα τα περισσότερα μέσω του Scouting . Ο Peter Schreiber και εγώ εξερευνούμε και κινητοποιούμε σε ένα ευρύτερο φάσμα από τον Ιούνιο . . . . Τώρα οι συντάκτες θα καλέσουν τις 15 ( ; ) καλύτερες προτάσεις στο ORF Zemntrum για βιντεοσκόπηση. Στη συνέχεια, τα κλιπ θα αποσταλούν στις κριτικές επιτροπές και το ORF θα ανακοινώσει την επιλογή του το αργότερο τον Δεκέμβριο. Η ιδέα της δημόσιας ψηφοφορίας δεν μπορεί να εφαρμοστεί φέτος για νομικούς λόγους. Προσπαθήσαμε όμως τόσο πολύ γιαυτό!”

Φέτος η Αυστρία στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από τις Teya and Salena με το τραγούδι “Who the Hell Is Edgar?”  περνώντας από τη 2η θέση του δεύτερου ημιτελικού και τερματίζοντας στο Μεγάλο Τελικό στην 15η θέση με 120 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *