Ολλανδία: Σχεδόν 300 προτάσεις υποβλήθηκαν για τη Eurovision 2024!

Όπως είναι γνωστό εδώ και κάποιους μήνες, η ολλανδική συμμετοχή για τη Eurovision 2024 θα επιλεγεί, για ακόμη μία χρονιά, εσωτερικά μέσω ψηφοφορίας κριτικής επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη από τις 12 Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες κλήθηκαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Η προθεσμία έληξε το Σάββατο και σύμφωνα με τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής,  Twan van de Nieuwenhuijzen, κατατέθηκαν σχεδόν 300 προτάσεις. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των τραγουδιών και η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στον Δεκέμβριο.

Θυμίζουμε πως ανάμεσα στα πιθανολογούμενα ονόματα για τη διεκδίκηση της ολλανδικής εκπροσώπησης είναι οι Tim Douwsma, Numidia, Joost &Donnie αλλά και η δική μας Stefania.

Πέρσι την Ολλανδία εκπροσώπησαν οι Mia Nicolai και Dion Cooper με το τραγούδι “Burning Daylight”. Η συμμετοχή τερμάτισε στη 13η θέση του ημιτελικού και αποτέλεσε τον πρώτο αποκλεισμό της χώρας από το 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=3XAsam043OY


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: De Telegraaf 

 

1 reply
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Έχει γίνει χαμός στο ινσταγκραμ!Κυκλοφόρησε σνιπετ από το Liar της Μελίσσα!Πραγματικά η ΕΡΤ θα έπρεπε να ντρέπεται και το τραγούδι είναι τέλειο.ΦΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Την 10αδα την είχαμε στο τσεπάκι καθώς θα πήγαινε καλά και σε επιτροπές και σε κοινό!Ίσως να κατέληγε περίπου 7-10!Απλά ντροπή και αίσχος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *