Junior Eurovision 2023: Ακούστε την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου!

Ένας μήνας και κάτι μας χωρίζει από τον 21ο διαγωνισμό της Junior Eurovision, μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον παιδικό διαγωνισμό.

Η δημόσια τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου, BBC, ανακοίνωσε πως οι εκπρόσωποι της χώρας θα είναι το συγκρότημα STAND UNIQU3!

Το τραγούδι φέρει το τίτλο “Back to Life” και γράφτηκε από τους Sky Adams, Jakke Erixson & Jack Hawitt.

Μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου παρακάτω:

Ποιες είναι οι STAND UNIQU3;

Οι STAND UNIQU3 είναι ένα φρέσκο γυναικείο συγκρότημα που αποτελείται από την Hayla, Maisie και Yazmin. Με ένα ποπ τραγούδι γραμμένο από εξαιρετικoυς επιτυχημένους συνθέτες, σε συνδυασμό με τα απίστευτα φωνητικά των STAND UNIQU3, υπόσχονται να είναι άλλη μια συναρπαστική χρονιά για το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό της Junior Eurovision. Συμμετείχε στο The Voice Kids UK 2023 όπου ήταν στους φιναλίστ του τελικού

Η 12χρονη Hayla γεννήθηκε στο Λίβερπουλ έχει μια ενδιαφέρουσα οικογενειακή ιστορία όσον αφορά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο παππούς της ήταν χορευτής στη συμμετοχή του Ηνωμένο Βασίλειου το 1987. Είναι μεγάλη θαυμάστρια της Rihanna την οποία περιγράφει ως τη μεγαλύτερη έμπνευσή της. Εκτός από τη μουσική, η Hayla παίζει ποδόσφαιρο.

Η 13χρονη Maisie από το Essex λατρεύει να τραγουδά, να χορεύει και να ερμηνεύει στη σκηνή. Επίσης ασχολείται και με την σκοποβολή και συμμετείχε στο The Voice Kids UK 2023.

Η 12χρονη Yazmin από το Newcastle δεν είναι άγνωστη αφού συμμετείχε και αυτή στο The Voice Kids UK 2023. Της αρέσουν οι Latin και Ballroom χοροί.

 

Η Junior Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου στη Νίκαια , μετά τη νίκη του Lissandro πέρυσι στο Γιερεβάν.

 Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *