ZAF: ”Η Eurovision είναι ένας από τους στόχους της ζωής μου”!

Κατά τη διάρκεια του Panik Concert 2023 ο ZAF παραχώρησε συνέντευξη στις κάμερες των πρωινών εκπομπών.

Ο νεαρός τραγουδιστής, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της Eurovision. Πιο συγκεκριμένα, ερωτήθηκε για το αν θα πήγαινε στο μουσικό διαγωνισμό, με τον ίδιο να απαντά:

”Η Eurovision είναι ένας στόχος που έχω βάλει με τον εαυτό μου. Όταν είναι η κατάλληλη στιγμή και μου το πει το σύμπαν θα πάω”.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες του τις δηλώσεις:

Πριν λίγες ημέρες ο ZAF, εμφανίστηκε ζωντανά στην Ημέρα Θετικής ενέργειας, με τα σχόλια ωστόσο των φαν, να μην είναι ιδιαίτερα θετικά.

@panikrecords Πες…#zaf #pes #imerathetikisenergias #amitamotion #panikrecords #greeksongs #greekmusic #foryou #oaka ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Θα θέλατε να δείτε τον ZAF στον Διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Εχει βγαλει ενα ωραιο τραγουδι, η ενορχήστρωση θα την ηθελα πιο μελωδικη με κλασσικα οργανα αλλα παλι ωραιο. Στα mad διπλα στον Μαστορα απλα εξαφανιστηκε. Οι φωνητικες ικανοτητες του Μαστορα εδειξαν το ποση δουλεια χρειαζεται ακομη ο Ζαφ. Ειναι ωραιο καποιος να βλεπει την eurovision σαν όνειρο, αλλα οταν ακομα δεν βγηκες απο το καλλιτεχνικο σου αυγό και δηλωνεις οτι εχεις τα φοντα να μπορεις να γινεις κριτης σε ενα μουσικο διαγωνισμο και περιμενεις το συμπαν να σε στειλει eurovision εχεις μαυρα μεσάνυχτα. Να κατσει να δουλέψει και πιστευω οτι μπορουμε να δουμε καλα πραγματα απο αυτον

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Δε συμφωνώ με το τραγούδι. Το ‘Πες’ ήταν τέλειο όπως ήταν. Και κάτι τέτοιο είναι κάτι που πολύ θα ήθελα να δω στη Eurovision από την Ελλάδα, ένα ποπ με ελληνικό στοίχο. Τώρα ο ZAF φωνητικά πάσχει αλλά αυτό φαίνεται από το κλπ παραπάνω όχι από τα mad αφού στα mad καλέ όλοι playback δεν έχουν? Πως να καταλάβεις από εκεί ποιός είναι καλό και ποιός όχι.
      Εν πάσει περιπτώσει ο ZAF έχει επίσης το αγκάθι ότι είναι της Panik το οποίο είναι μέγα red flag αλλά αν ποτέ βελτιωθεί και φύγει από την εταιρεία και πάει σε κάποια άλλη, τότε θα τον ήθελα με τα χίλια.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *