Josephine: «Είμαι σε συζητήσεις για την Eurovision»!

Κατά τη διάρκεια του Panik Concert 2023 η Josephine παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα διάφορων πρωινών εκπομπών.

Η νεαρή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της Eurovision λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Eurovision είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ! Είμαστε σε συζητήσεις και θα δουμε… Μακάρι! Μακάρι να εκπροσωπήσω και εγώ τη χώρα μας! Είτε με την Ελλάδα είτε με την Κύπρο!»

Ολόκληρο το απόσπασμα μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε την Josephine στον Διαγωνισμό; Πιστεύετε ότι είναι ένα όνομα που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

10 ΣΧΟΛΙΑ
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Αυτό βλέπω και εγώ να γίνεται. Πάντως η Josephine η που θα σαρώσει (5αδα) η που θα πάθει Demy. Βέβαια δεν νομίζω η πανικ να την αφήσει έτσι, θα έχει απόλυτη στήριξη στα πάντα όπως η Φουρέιρα.

      Απάντηση
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    Λέτε φέτος να είναι η χρονιά της; Την βλέπω πιο σίγουρη από κάθε άλλη φορά! Πάντως και το story της μετά τον φετινό διαγωνισμό που την ρώτησαν για το 24 καθόλου τυχαίο δεν μου φάνηκε.
    Μακάρι να πάει να δούμε επιτέλους τι μπορεί να καταφέρει.

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Μπορεί να μην είναι ΤΟ όνομα που περιμένουμε να μας εκπροσωπήσει(όπως Φουρέιρα, Παπαρίζου κλπ) σε σχέση όμως με τα φετινά ρεζίλικια μοιάζει σαν όαση… συμφωνώ με τους προλαλισαντες ότι η πανικ θα τη στηρίξει αρκετά… δηλαδή για μένα είναι σίγουρο αυτό

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    H ίδια από νωρίς το καλοκαίρι είχε βάλει στο Instagram για Eurovision 2024. Κάποτε είχε πει ότι θα ήθελε να διαδεχθεί άνδρα καλλιτέχνη και τώρα έρχεται αυτή η δήλωση ότι είναι σε συζητήσεις….
    Πιστεύω ότι αν πάμε με απευθείας ανάθεση η ΕΡΤ (ακόμα και με την ίδια διοίκηση αχρήστων) θα την στείλει, όπως ακριβώς έγινε και το ’17 με τη demy για να καλύψει τα αισχη της προηγούμενης χρονιάς!
    Τώρα η Josephine έχει βελτιωθεί πολύ φωνητικά και σκηνικά αλλά η σύγκριση με τη Φουρέιρα, Σανέλ και Νοα δε θα είναι υπέρ της….
    Προσωπικά θα ήθελα να τη δω σε εθνικό τελικό και όχι με απευθείας ανάθεση, αλλά τι λέω εδώ έστειλαν τον Βίκτωρα με το έτσι θέλω.

    Απάντηση
  4. KostasEV
    KostasEV says:

    Η Josephine είναι πολύ δυνατή περίπτωση, σίγουρα θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου που μετά το περσινό φιάσκο ατόνησε αρκετά.
    Πρέπει όμως αρχικά να βρει τραγουδάρα (όχι στυλ απλό τσιφτετέλοποπ) αλλά κάτι πιο ψαγμένο στο ύφος της και έναν έμπειρο σκηνοθέτη ( Φωκά ή κάποιον ξένο)
    Μακάρι να πάει

    Απάντηση
  5. CeCe
    CeCe says:

    Συγγνώμη αν χαλάω τον ενθουσιασμό, αλλά απ’ ότι κατάλαβα εγώ από τις δηλώσεις της, η κοπέλα εννοεί ότι βρίσκεται γενικά σε συζητήσεις με την ομάδα της για το θέμα Eurovision, όχι απαραίτητα για φέτος. Αν πάει πάντως θεωρώ ότι έχει προοπτικές, το έχει πει άλλωστε και η ίδια σε δηλώσεις της ότι για να πει το “ναι” θα πρέπει να υπάρχει πολύ δυνατό τραγούδι και πολύ δυνατή ομάδα.

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Επειδή αυτό το σάιτ πάντα βγάζει έγκυρες πληροφορίες νομίζω πως δεν ισχύει, τουλάχιστον μέχρι τώρα γιατί αν είχε καταθέσει τραγούδι θα είχαν βγάλει πρώτοι άρθρο να μας ενημερώσουν..
      Σίγουρα σου απάντησε ο ίδιος;;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *