Ρουμανία: Ο Mihai Trăistariu δηλώνει έτοιμος για την Eurovision 2024!

Tι και αν η συμμετοχή της Ρουμανίας παραμένει αβέβαιη για την Eurovision 2024; Ένας πρώην εκπρόσωπος της χώρας δηλώνει πως είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει εκ νέου την χώρα και μάλιστα έχει ήδη ένα τραγούδι.

Ο λόγος για τον Mihai Trăistariu (Ρουμανία 2006, 4η Θέση), o οποίος έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και μάλιστα αναζητούσε συνθέτη για την συμμετοχή του.

Όπως όλα δείχνουν πέτυχε τον στόχο του και με το παραπάνω! Πριν από λίγες ώρες έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας πως έχει βρει τραγούδι:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω πως… ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2024!»

Τα σχόλια είναι αρκετά θετικά όσον αφορά την επιστροφή του Mihai στην Eurovision. O ίδιος έχει δηλώσει πως αναζητούσε έναν σύγχρονο συνθέτη για να δουλέψουν σε ένα φοβερό τραγουδι. Πιστεύετε πως πέτυχε τον στόχο του;

Ο Ρουμάνος καλλιτέχνης εκπροσώπησε τη χώρα του στον διαγωνισμό το 2006, με το “Tornero”, το οποίο τερμάτισε στην τέταρτη θέση και εξελίχθηκε σε τεράστια επιτυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο . Επίσης, έχει προσπαθήσει ξανά να εκπροσωπήσει τη Ρουμανία το 2016, το 2017, το 2018 και το 2019 χωρίς όμως επιτυχία.

Θα καταφέρει ο Mihai Trăistariu να ανατρέψει τα δεδομένα για τη Ρουμανία και να βοηθήσει τη χώρα του να ανακτήσει το παλιό της κύρος στη Eurovision; 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *