Αζερμπαϊτζάν: Νέες λεπτομέρειες για το τραγούδι και το μήνυμα για την Αρμενία!

Σχεδόν όλες οι συμμετοχές για τον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision έχουν πλέον κυκλοφορήσει επίσημα, εκτός από μία, αυτή του Αζερμπαϊτζάν. Η χώρα του Καυκάσου είναι η τελευταία της χρονιάς που αναμένεται να ανακοινώσει το τραγούδι της, κάτι που έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 15 του μηνός.

Αυτό που είναι ήδη γνωστό για την Χώρα της Φωτιάς είναι ότι επρόκειτο να εκπροσωπηθεί όχι μόνο από τον Fahree, όπως είχε πρωτίστως ανακοινωθεί, αλλά και από τον γνωστό τραγουδιστή, İlkin Dövlətov, συμμετέχοντα στο αζέρικο The Voice, δίνοντας έτσι στο Αζερμπαϊτζάν την δεύτερη συνεχόμενη εκπροσώπησή του από ανδρικό ντουέτο.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά και το ESC Azerbaijan μαζί με το 12Xal, το δημοφιλέστερο Eurovision Blog της χώρας, το τραγούδι θα συνδυάζει και ποπ αλλά και παραδοσιακά στοιχεία στη μουσική του σύνθεση, υπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο το στυλ τόσο του Fahree ως τραγουδιστή αλλά και του Dövlətov, ο οποίος ως καλλιτέχνης κλίνει περισσότερο προς την παραδοσιακή μουσική της χώρας. Επιπλέον ο Fahree δήλωσε πως:

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες, η χορογραφία επί σκηνής θα είναι πραγματικά διαφορετική και θεαματική. Ακριβώς επειδή η σκηνική δομή είναι μεγάλη και δύσκολη, θα ξεκινήσω μαθήματα υποκριτικής.

Μένει λοιπόν να δούμε το αποτέλεσμα σε λίγες μέρες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και οι δηλώσεις του The Azeri Times στην επίσημη σελίδα του στο Twitter/X, όπου δήλωσε την αμέριστη στήριξή του για την συμμετοχή της Αρμενίας στον φετινό Διαγωνισμό λέγοντας πως:

Υπέροχη μουσική συνοδευόμενη από υπέροχο θέμα. Η ημέρα που θα ανταλλάξουμε δωδεκάρια θα είναι και ένα όμορφο σύμβολο αληθινής ειρήνης. Ελπίζουμε σε εκείνη την ημέρα!

Ίσως αυτό να είναι και το πρώτο δείγμα συμφιλίωσης μεταξύ των δύο χωρών, που ξεκινάει μέσα από τον Διαγωνισμό. Μία συμφιλίωση που όλοι μας περιμένουμε να δούμε.

Μέχρι μεθαύριο λοιπόν, όταν και το Αζερμπαϊτζάν θα ανακοινώσει και επίσημα το τραγούδι του, πάρτε μία γεύση από την προηγούμενη συμμετοχή του:

Πηγές: ESC Azerbaijan, @12Xal

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για την ανακοίνωση της φετινής συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *