Ελλάδα: Στην 9η θέση των στοιχημάτων το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι!

Στην 9η θέση των στοιχημάτων βρίσκεται πλέον η Ελλάδα και το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι, σύμφωνα με το oddschecher. Η δυναμική του τραγουδιού στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες το έχουν κάνει viral. Τις τελευταίες ώρες οι αποδόσεις μας μειώνονται συνεχώς με αποτέλεσμα πλέον το “Ζάρι” να βρίσκεται στην 9η θέση των στοιχημάτων για τη νίκη στην Eurovision 2024.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Αν το έχει πάρει στα σοβαρά η ΕΡΤ φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα.
    Παρακολουθώ τον διαγωνισμό πάνω από 20 χρόνια και δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει τέτοιο hype για τραγούδι μας , τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να καταφέρουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα!

    Απάντηση
    • Mike
      Mike says:

      Στο πιο πρόσφατο παρελθόν κ με το τραγούδι της Γιάννας Τερζή είχε ενθουσιάσει όταν είχε κυκλοφορήσει, έπαιζε μάλιστα εντός δεκάδας στα στοιχήματα.
      Όλα αυτά βέβαια πριν ξεκινήσουν οι πρόβες και συμβεί το φιάσκο με την εμφάνιση της.

      Απάντηση
      • Μαρία
        Μαρία says:

        Με τη διαφορά ότι η Μαρίνα είναι πραγματική καλλιτέχνης και επίσης πολύ συνεργάσιμη. Η άλλη ήθελε να το πάρει όλο πάνω της και μετά τα έριχνε στους άλλους. Επίσης το hype ήταν κυρίως εντός Ελλάδας. Σε εμάς άρεσε…. Και πατώσαμε. Φέτος που δε μας αρέσει θα σκίσουμε!

        Απάντηση
      • James
        James says:

        Η διαφορά εδώ είναι πως η Μαρίνα έχει μια ομάδα πίσω της και ο,τι κάνει το κάνει μ αυτούς.
        Η Γιάννα Τερζή για όσους ξέρουν το backstage ήταν “θα γίνει ο,τι πω εγώ γιατί είμαι μια Σταρ”και έτσι ήρθε η κατρακύλα μετά την πρώτη πρόβα.
        Εδώ δεν νομίζω να συμβεί το ίδιο.

        Απάντηση
      • melissa_goodbye!
        melissa_goodbye! says:

        Το τραγούδι της Τερζή με το ζόρι είχε φτάσει 10ο στα στοιχήματα πριν από τις πρόβες. Επίσης, το virality της φετινής συμμετοχής μας όπως και το hype παίζει να είναι και τα μεγαλύτερα από εποχής Μyno1. Ουδείς γνωρίζει φυσικά τι μέλλει γενέσθαι τη βραδιά του τελικού (την πρόκριση τη θεωρώ δεδομένη), αλλά η Ελλάδα έχει ρεύμα και αυτό αποτυπώνεται και στους μπουκς πλέον.

        Απάντηση
      • Γιώργος
        Γιώργος says:

        Και πάλι, το κοινό την ψήφισε. Έστω και με την flat σκηνική παρουσία. Με τις σημερινές διαδικασίες θα ήταν στο τελικό από τη στιγμή που ψηφίζει κοινό μόνο στους ημιτελικούς.

        Απάντηση
  2. barbara
    barbara says:

    Πολύ ανοιχτή χρονιά αφού κανένα τραγούδι δεν παίζεται κάτω από 5:1. Μεγάλη ευκαιρία για κάποιον να ξεπεταχτεί και να κάνει την έκπληξη. Κι ελπίζω για το καλό του διαγωνισμού να είναι η Ελλάδα και όχι το Ισραήλ…

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Δεν παίζει ρε παιδία… το Ισραήλ δεν έχει τη συμπάθεια που έχει η Ουκρανία. Νίκη του Ισραήλ ούτε με κυάλια. Υπάρχουν και πολλές χώρες που φαντάζομαι οι επιτροπές τους δε θα της ψηφίσουν αφού μποϊκοτάρουν το Ισραήλ

      Απάντηση
  3. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Στο oddschecker 9 και στο Eurovisionworld 10 με στοιχηματικες να δίνουν αποδόσεις 6,4 και 7.Καταπληκτικα νέα που δείχνουν την δυναμική του τραγουδιού μας.

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    To hype για τη συμμετοχή μας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων είναι το μεγαλύτερο που μπορώ να θυμηθώ, ακόμα μεγαλύτερο και από την εποχή που είχε βγει το My number 1. Εχω ενα gut feeling οτι φετος θα ζησουμε αδιανοητα πραγματα, αλλα ας μην πω μεγαλα λογια, ακομα Μαρτιος ειναι, γιατι τα τελευταια χρονια εχουμε δει και εχουμε παθει απο την ΕΡΤ, καηκαμε στον χυλο και πλεον φυσαμε και το γιαουρτι, οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι σε αυτη τη φαση και βλεπουμε. Ο Φωκας φανηκε αποφασισμενος παντως φετος (στην εκπομπη της παρουσιασης) και πιο σιγουρος για τον εαυτο του απο ποτε, και αυτο για μενα λεει παρα μα παρα πολλα.

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πραγματική δικαίωση για όσους υποστηρίζουμε τη Μαρίνα από τη πρώτη στιγμή και το τραγούδι της! Τώρα οι άλλοι που βγαίνουν και δημόσια και κράζουν, είναι οι καλύτεροι ψηστες! Θα γυρίσουν πολλοί το μπιφτεκακι μέχρι την 11η Μαίου.
    Μαρίνα έχεις πάρει ήδη φόρα!!!

    Απάντηση
    • Πανος
      Πανος says:

      Ξεκαθαρα ομως.. Η μπιφτεκα θα παει συννεφο απο παααρα πολλα ατομα που μετα το κραξιμο αρχισαν να εξαφανιζονται τωρα που βλεπουν τον χαμουλη να ρχεται χαχαχα θα εκτεθουν πολλοιι 😛

      Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    8ο ουσιαστικά φαβορί για νίκη αφού το Ισραήλ που είναι παραπάνω ας είμαστε ειλικρινείς ότι δεν υπάρχει πιθανότητα καμία να κερδίσει. Δεν έχει ξαναυπάρξει άλλη ελληνική συμμετοχή με τέτοιο virality. Δεν μιλάω για αποδοχή μιλάω για virality. Τυφώνας σε views, reviews, streams. Αν είχε και μαζικότερη αποδοχή εντός συνόρων θα ήταν κοντά στα στοιχήματα με Κροατία.

    Απάντηση
    • Eurofan
      Eurofan says:

      εγώ πιστεύω Ισραήλ θα είναι πολύ ψηλά στο televising. αν δεις από views likes μαζεύει παρά πολλά που δείχνει ότι έχει υποστηρικτές, τώρα αν κερδίσει όντως, δεν ξέρω τη θα συμβεί, μακάρι να μην

      Απάντηση
  7. Emma T
    Emma T says:

    Σκεφτειτε ποσο καλα παει με ποσο μενος το κραζουν και ποση ενεργεια ξοδευουν για να το κραξουν στην Ελλαδα αρομα που δεν βλεπουν καν eurovision και δεν ασχοληθηκαν ποτε με το τραγουδι της Ελλαδας!
    Αν δεν ειναι αυτο ψυχοπαθολογια δεν ξερω αληθεια τι ειναι

    Απάντηση
  8. Christos
    Christos says:

    Παντως και στο App ειμαστε 5η, αν και δεν ειναι να το παιρνεις κανεις στα σοβαρα. Αλλα πρωτη φορα η Ελλαδα τα πηγαινει τοσο καλα και σε αυτο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *