Μαρίνα Σάττι: Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει αρνητική πρόθεση της Ελλάδας για την Κύπρο!

H Media Day της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024, αναμφίβολα έδωσε πολύ υλικό προς συζήτηση τόσο όσον αφορά τη σκηνική μας παρουσία, όσο και για τις εξελίξεις που αφορούν τη φετινή βαθμολογία της Ελλάδας στην Κύπρο.  Η Μαρίνα Σάττι και οι συντελεστές της ελληνικής αποστολής, εξέφρασαν τα συναισθήματά τους σε όλες τις απορίες των Ελλήνων fans.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προαποφασισμένη βαθμολογία της Ελλάδας και τις σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου στον διαγωνισμό, η Μαρίνα Σάττι απάντησε:

Μου φαίνεται περίεργο Ελλάδα και Κύπρος από εκεί που είμαστε αγαπημένοι πάντα να υπάρχει μια τέτοια πρόθεση και ειδικά φέτος που είναι μια κοπέλα τόσο ταλαντούχα και μ’ έχουν ενημερώσει πως δεν ισχύει το δημοσίευμα. Πιστεύω ότι η Silia είναι τρομερή τραγουδίστρια και χορεύτρια. Κανένας δεν ξέρει τι αξίζει ακόμα γιατί δεν έχουμε δει τη σκηνική παρουσία. Με ενημέρωσαν από την ΕΡΤ πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε θα μπορούσε να έχει προαποφασιστεί η βαθμολογία

 

Μιλώντας στην εκπομπή του Star “Breakfast@Club”, σε ερώτηση για τη μεταφορά του video clip επί σκηνής ανέφερε πως Νιώθω πολύ καλά με τις επιλογές μας μέχρι τώρα. Θα δείτε και κάτι καινούριο, σίγουρα.”

Για την πορεία του τραγουδιού και το γεγονός πως ήδη έχει γίνει πλατινένιο:

Σίγουρα το πίστευα και γι’ αυτό επιλέξαμε να πάμε μ’ αυτό. Σίγουρα είναι στο στυλ μου, δεν ξέρω αν θα το έβγαζα ακριβώς έτσι. Ποιο ήταν στην ουσία το ζητούμενο; Δεν είναι αμιγώς διαγωνισμός σύνθεσης που καταθέτεις το τραγούδι σου, όπως στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Είναι μια παρουσίαση που θα γίνει στη σκηνή, οπότε κάθε μία απ’ αυτές τις παραμέτρους καθορίζει κάποιες αποφάσεις και πως θες να το παίξεις. Μπορεί να θες να πας κόντρα σε αυτό, μαζί με αυτό

Για το ότι το τραγούδι έχει διχάσει κάπως το κοινό:

Αυτό είναι τέλειο. Χαίρομαι πάρα πολύ και μάλλον επιβεβαιώνει αυτό που θέλαμε κι εξαρχής να κάνουμε, δηλαδή να πάρουμε ένα ρίσκο.

Παράλληλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” εξέφρασε  την άποψή της για σχόλια όπως το ότι «δεν  είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές» με την τραγουδίστρια να του απαντά: «

Εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα.

Πηγή: star.gr


Το Eurovisionfun είχε την χαρά και την τιμή να είναι το πρώτο μέσο που πήρε συνέντευξη από την Μαρίνα Σάττι, σήμερα στο press day που διοργάνωσε η ΕΡΤ για όλα τα media της χώρας! Η Μαρίνα Σάττι μίλησε με ειλικρίνεια και χαμόγελα για όλα όσα θέλαμε (θέλατε) να της ρωτήσουμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *