Ελλάδα: Αυτή είναι η σκηνική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι!

Σε αποκαλύψεις που αφορούν τη σκηνική μας εμφάνιση προχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσω της εκπομπής Super Katerina. Από συνομιλίες που είχε με άτομο που έχει δει ολόκληρη την εμφάνιση μας μπόρεσε να μας αποκαλύψει το τι συμβαίνει επί σκηνής. Κάθε 20 δευτερόλεπτα βλέπουμε και κάτι διαφορετικό να συμβαίνει στο σκηνικό, και όλη η εμφάνιση είναι δυναμική!

  Μέσα από τη μπότα η Μαρίνα Σάττι βγάζει ένα μαντίλι , όπως και οι χορευτές της σε ένα σημείο της χορογραφίας. Καθώς στη συνέχεια τη βλέπουμε να ξαπλώνει και το σκηνικό στο πάτωμα θυμίζει έντονα Ελλάδα. Το χορευτικό είναι επί συνόλου αρκετά δυναμικό και έχει σημεία που η Μαρίνα πιάνεται χέρι χέρι με τους χορευτές, σημείο που παραπέμπει στο πιο παραδοσιακό στοιχείο της χορογραφίας. Στη συνέχεια των αποκαλύψεων μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ελληνική αποστολή στην πρώτη πρόβα.

Η όλη ιδέα ενός τρίλεπτου μονοπλάνου είναι δύσκολη στην εκτέλεση , και όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος υπήρξαν αρκετές αστοχίες στο συγχρονισμό του καμεραμάν με τη Μαρίνα. Παρόλα αυτά όλοι είναι αισιόδοξοι πως αυτά είναι θέματα που λύνονται και μένει να το δούμε στις επόμενες πρόβες αλλά κυρίως στο τελικό αποτέλεσμα το βράδυ του ημιτελικού.

  Θετικό συνολικά το πρόσημο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας καθώς είναι πρώτη σε προβολές στο tik tok, με ενάμιση εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο απο 24 ώρες. Αναμένουμε λοιπόν τη Πέμπτη 2 Μαΐου τη δεύτερη πρόβα, όπου θα δούμε και 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικών πλάνων.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Πηγή: super-katerina

 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, τουλάχιστον για μένα, να έκανε αυτές τις προβολές και να είχε αυτό το hype, η πρόβα της Κύπρου και να βλέπαμε όλοι τις αντιδράσεις σας.

    Απάντηση
    • Τζώρτζης
      Τζώρτζης says:

      Τι ανάγκη για δημιουργία μπιφ μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας υπάρχει από κάποιους!;!; Επίσης, ξεχνάμε πως από το 18 έως και φέτος, κυριολεκτικά το ενδιαφέρον κάθε έλληνα ήταν μόνο με την Κύπρο. Πριν δεν ασχολούνταν ούτε οι ίδιοι οι Κύπριοι με την γιουροβίζιον. Τώρα πρέπει όλα να είναι πόλεμος και κόντρα και να ασχολούνται όλα τα σαιτ με την Κύπρο αλλιώς είναι κακοί και αντικύπριοι. Με στεναχωρεί βασικά γτ φοβάμαι πως φέτος που η Ελλάδα χρειάζεται την Κύπρο για ένα υψηλό πλασάρισμα και η Κύπρος την Ελλάδα για μία θέση στο 12-15, δεν θα δοθούν τα 12αρια!

      Επίσης, πόσο τεράστιο hype για την Μαρίνα! Ελπίζω να είναι πραγματικό και όχι δημιουργημένο μόνο από εμάς τους Έλληνες, καθώς ειλικρινά εγώ το έχω δει το βίντεο πάνω από 200 φορές χαχα!

      Απάντηση
      • Π.Λ.
        Π.Λ. says:

        Ε, θεωρώ πολύ πιθανο το hype αυτό με τις προβολές να έχει δημιουργηθεί κατα κύριο λόγο τουλάχιστον από εμάς τους Έλληνες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πρόβα της Μαρίνας δεν ήταν τέλεια, διότι ήταν τέλεια αλλά είναι γεγονός ότι τόσα χρόνια τόσες προβολές οι ελληνικές συμμετοχές τις έχουν κατά κύριο λόγο από τους έλληνες lol.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *