Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα του Άγιου Μαρίνου!

Σειρά στη σκηνή της Malmö Arena έχει ο Άγιος Μαρίνος. Οι MEGARA θα ερμηνεύσουν το “11:11” για πρώτη φορά στην σκηνή του διαγωνισμού πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη τους τεχνική πρόβα.

Ποιoι είναι οι MEGARA;

Οι Megara είναι ένα ισπανικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 2015, όπου αποτελείται επί του παρόντος από τους Kenzy Loevett, Vitti Crocutta, Tio Rober Bueno και Raphaela Tache.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, “Muérase Qué Puede”, το 2015 και ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Siete”. Από τότε, ακολούθησαν άλλα τρία άλμπουμ, με το “Truco o Trato” να είναι το πιο πρόσφατο στα τέλη του 2022.

Το 2023, το συγκρότημα συμμετείχε στο Benidorm Fest 2023, την ισπανική εθνική επιλογή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 με το τραγούδι “Arcadia”,  τερματίζοντας στη τέταρτη θέση. Έτσι ένα χρόνο μετά κατάφεραν να κερδίσουν τον εθνικό τελικό του Una Voce Per San Marino 2024 με το τραγούδι “11:11” και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να ανέβουν στη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, αυτή τη φορά εκπροσωπώντας τον Άγιο Μαρίνο.

Αυτοί το συγκρότημα παίζει με όλα τα είδη των μουσικών ειδών, ξεχνώντας τις προκαταλήψεις και τις ταμπέλες. Υπάρχει χώρος για όλους!

Η πρόβα:

Οι MEGARA εξακολουθούν να φοράνε τις ροζ και μαύρες γούνες που είδαμε στο Una Voce per San Marino, αλλά σε ένα ελαφρώς ανανεωμένο σχέδιο με πρόσθετες ροζ – μαύρες ρίγες. Ο τοίχος LED δείχνει ένα ροζ πλάνο με ένα μαύρο κινούμενο σχέδιο με πολλά δέντρα και δράκους που μοιάζει με παραμύθι.

Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού, η Kenzy βγάζει το γούνινο παλτό της για να αποκαλύψει μια νέα στολή με ροζ πανοπλία PVC και η πλάτη του ρούχου έχει σχήμα δεινοσαύρου.  Το σημείο του χορού φλαμένκο, οι δύο χορευτές των MEGARA, πετάνε τα γούνινα παλτά τους για να αποκαλύψουν σκελετούς κορμάκια και γούνινες μπότες.

Υπάρχει μια πραγματικά διασκεδαστική χορογραφία που διατρέχει όλη αυτή την παράσταση, την οποία συνήθως δεν βλέπουμε σε μεγάλα ροκ συγκροτήματα, αλλά οι MEGARA είναι σίγουρα εδώ για να μας διασκεδάσουν.

PYRO UPDATE: Καπνοί και μπάλες φωτιάς, με τεράστιο φλογερό φινίρισμα.

San Marino first rehearsal Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από την πρόβα του Άγιου Μαρίνου:

@eurovision Punk, pyro and a hell of a lot of pink! @MEGARA have touched down in Malmö #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα του Άγιου Μαρίνου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τους MEGARA στην σκηνή του διαγωνισμού.

 

Πηγή: Eurovision.tv

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *