Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Γεωργίας!

Η τέταρτη μέρα των προβών για τις χώρες του δεύτερου μισού του δεύτερου ημιτελικού συνεχίζεται και τρίτη στη σκηνή της Malmö Arena ανεβαίνει η Nutsa Buzaladze με το “Firefighter” από τη Γεωργία, για να πραγματοποιήσει την πρώτη της  πρόβα!

Ποια είναι η Nutsa Buzaladze;

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από την Τιφλίδα έχει συμμετάσχει (και μάλιστα κερδίσει) σε πολλούς διαφορετικούς διαγωνισμούς τραγουδιού κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου και του πλασαρίσματός της στους κορυφαίους δώδεκα του American Idol το 2023, όπου ερμήνευσε σε ντουέτο με την Kylie Minogue το all-time classic “Can’t Get You Out Of My Head”.

Τα τελευταία χρόνια, η Nutsa ζει τόσο στο Λος Άντζελες (όπου γράφει, τραγουδά και γυρίζει μουσικά βίντεο) όσο και στο Ντουμπάι (όπου υπέγραψε συμβόλαιο με το Theatre Dubai και έπαιξε στο Expo), αλλά αποκαλεί τη Γεωργία το σπίτι της.

Το 2019 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ με το όνομα Nutsa22, με covers όχι μόνο τραγουδιών στα Γεωργιανά αλλά και με συνθέσεις στα αγγλικά, με το Gelodebi να γίνεται η πρώτη της επιτυχία, γεγονός που την έκανε να περιοδεύσει στη χώρα με τη συνοδεία συγκροτήματος.

Η πρόβα:

H Nutsa για άλλη μια φόρα έφερε μαζί της τα ισχυρά φωνητικά της. Ξεκινάει μόνη της στη σκηνή σε ένα υπερυψωμένο βάθρο, κάτω από έναν κόκκινο προβολέα και με την υποστήριξη κόκκινων γραφικών. Στο τέλος του πρώτου κουπλέ εμφανίζονται τέσσερις άντρες χορευτές στα μαύρα (με πουκάμισα). Είναι μια ΠΟΛΥ εκλεπτυσμένη, υψηλής ενέργειας χορογραφία με τα γραφικά LED να ενσωματώνονται μέσα από το τραγούδι σε sparking μπάλες φωτιάς.

Το ρούχο της Nutsa είναι ένα λαμπερό χρυσό μίνι φόρεμα σε συνδυασμό με μαύρες μπότες με κορδόνια.

Δεν χάνει ούτε μισή νότα, παρά τη γεμάτη και εξαιρετική χορογραφία.

PYRO UPDATE: ΠΟΛΛΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Georgia first rehearsal Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Γεωργίας:

@eurovision A piping-hot performance, but nothing our resident Firefighter @Nutsabuza can’t handle #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Γεωργίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Nutsa Buzaladze, στην σκηνή του διαγωνισμού.
Πηγή: Eurovision.tv
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *