Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα του Βελγίου!

Τέταρτος στη σκηνή της Malmö Arena, ο Mustii από το Βέλγιο για να πραγματοποιήσει την πρώτη του πρόβα! Το τραγούδι ονομάζεται  “Before The Party’s Over”!

Ποιος είναι ο Mustii;

Ο Mustii (κατά κόσμον Thomas Mustin) είναι συγγραφέας, συνθέτης, τραγουδιστής και γνωστός ηθοποιός με μία πληθώρα ρόλων στο θέατρο, στην τηλεόραση και σε παραγωγές του Netflix, έχοντας πάρει μέρος στη γνωστή βελγική σειρά La Trêve καθώς και σε ταινίες όπως το Grave, Un Petit Boulotκαι L’Echange des Princesses.

Το 2017, απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό της Mathilde Seigner στη γαλλική τηλεοπτική ταινία Je Voulais Juste Rentrer Chez Moi, στην οποία έπαιξε τον διαβόητο Patrick Dils, πριν υποδυθεί τον Άμλετ το 2019 υπό τη διεύθυνση του Emmanuel Dekoninck.

Επίσης στο μουσικό κοινό του Βελγίου ο εκκεντρικός αυτός καλλιτέχνης δεν είναι καθόλου άγνωστος ενώ μετράει ήδη δύο επιτυχημένα άλμπουμ, τα 1st Century Boy και It’s Happening Now

Αυτή η χρονιά αναμένεται να είναι η πιο πολυσύχναστη μέχρι τώρα, καθώς όχι μόνο εκπροσωπεί το Βέλγιο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Σουηδία, αλλά θα επιστρέψει επίσης ως μόνιμος κριτής στο Drag Race Belgique (Season 2) και θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Michiel Blanchart, “La nuit se traîne” στο πλευρό του Romain Duris.

 

Η πρόβα:

H εμφάνιση του Mustii, θυμίζει αρκετά το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, με έναν κύκλο μικροφώνων σε μια πλατφόρμα με καπνούς που γυρίζει αργά και με πολλά θολά γραφικά στον τοίχο και στο πάτωμα.

Ο Mustii φοράει ένα ανοιχτό λευκό παντελόνι και πουκάμισο με μια σιθρού αμάνικη μπλούζα με χρυσούς πολύτιμους λίθους όπου αντανακλάει το φως της αρένας. Δίνει vibes Βόρεια Μακεδονία 2021, αλλά περισσότερο glam rock και λιγότερo μπάλα ντίσκο.

Λίγο πριν το τέλος, ο Mustii πηγαίνει μπροστά στη σκηνή και σηκώνονται οι κύβοι από την αρένα. Τα τύμπανα που χτυπούν στο τέλος του τραγουδιού δονούνται μέσα στην αρένα μέχρι να το νιώσετε στο στήθος σας . Σίγουρα άλλη μια δυνατή εμφάνιση.

Belgium first rehearsal Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα του Βελγίου:
@eurovision Belgium has had its first rehearsal and it’s a multiple mic-drop from @Mustii #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα του Βελγίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Mustii στην σκηνή του διαγωνισμού.

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *