Ισραήλ: Οι 14 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2024!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, μετά τις οντισιόν του HaKokhav Haba, θα γινόταν η επιλογή των 14 καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση του Ισραήλ, στο Μάλμε.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν ένας ένας στη σκηνή και εμφανίστηκαν μπροστά στους έξι κριτές. Ένας διαγωνιζόμενος που έλαβε και από τους έξι κριτές το «μπλε ναι» κράτησε αυτόματα τη θέση του στην ομάδα. Ένας διαγωνιζόμενος που έλαβε τέσσερα ή πέντε «μπλε ναι» συνέχισε στο επόμενο στάδιο όπου οι κριτές αποφασίζανε για τους διαγωνιζόμενους που αξίζουν να είναι στην ομάδα. Ένας διαγωνιζόμενος που έλαβε λιγότερα από τρία «μπλε ναι» ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο HaKokhav Haba.

Οι 14 Καλλιτέχνες που πέρασαν στην επόμενη φάση είναι:

  1. Leanne Byrne
  2. Eden Golan
  3. Arik Sinai
  4. Yehuda Sadoo
  5. Shay Tamino
  6. Ido Bartel
  7. Or Cohen
  8. Yonathan Biton
  9. Mika Moshe
  10. Dor Shimoni
  11. Mika Kertis
  12. Gal Kafri
  13. Moria Angel
  14. Oral Ravid

Από αυτή την Τετάρτη θα πρέπει να αποχαιρετούμε έναν διαγωνιζόμενο σε κάθε επεισόδιο. Στην κορύφωση της σεζόν θα έρθει ο μεγάλος τελικός όπου θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα και θα επιλεγεί ο επόμενος εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Πολύ βαρύ το κλίμα για το Ισραήλ φέτος…αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα προβλέπω γιουχαισματα από το κοινό και 0 πόντους στην τελευταία θέση…και θα ναι και άδικο γιατί είναι μια χώρα που το θέλει και προσπαθεί πολύ στον διαγωνισμό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε και τίποτα μποϊκοτάζ από βόρειες χώρες.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *