The Model: Η κατάταξη της Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision 2024!

To The Model είναι ένα project του Eurovoix που σκοπό έχει να προβλέψει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της Eurovision, βασισμένο στα στοιχήματα, τις ψηφοφορίας των fans στο διαδίκτυο, την εφαρμογή, τα views και τα streamings των τραγουδιών στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, την βαθμολογική προϊστορία, αλλά και την θέση στην σειρά εμφάνισης. Στην βαθμολογία του συνυπολογίζει και άλλα εξωτερικά στοιχεία, όπως τις πολιτικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν, την καταγωγή ενός καλλιτέχνη από κάποια άλλη χώρα κ.ο.κ

Καθώς το υπολογιστικό μοντέλο πρόβλεψης που έχει κατασκευαστεί δρα βάσει των σύγχρονων δεδομένων, τα οποία και αλλάζουν δυναμικά στην περίοδο των pre-parties, η πρόσφατα ενημερωμένη του έκδοση, αντί της Ιταλίας, προβλέπει την Ελβετία ως νικήτρια.

Ουκρανία και Ολλανδία εξακολουθούν να είναι οι νικητές των δύο ημιτελικών, ενώ και σε αυτή του την έκδοση Ελλάδα και Κύπρος προκρίνονται στον τελικό, με ανοδική πορεία αμφότερες.

Βαθμολογία Πρώτου Ημιτελικού

Βαθμολογία Δεύτερου Ημιτελικού

Η αλλαγή που παρατηρείται εδώ είναι η πρόκριση της Γεωργίας στον Μεγάλο Τελικό και η εκτόπιση της Δανίας στους μη προκριθέντες. Σαφώς η εξαιρετική εμφάνιση της Nutsa Buzaladze στο London Eurovision Party το προηγούμενο σαββατοκύριακο κέρδισε τους fans και έδωσε “αέρα” στη Γεωργιανή συμμετοχή.

Βαθμολογία τελικού

Ίσως η πιο δύσκολη σε ό,τι αφορά την πρόβλεψη ψηφοφορία αναδεικνύει την Ελβετία μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024. Η Ελλάδα σύμφωνα με αυτό το υπολογιστικό μοντέλο θα τερματίσει στην 13η θέση(10η σε κοινό και επιτροπές), ενώ η Κύπρος στη 19η(21η στις επιτροπές και 16η στην ψηφοφορία του κοινού).

Πώς σας φάνηκαν τα αποτελέσματα του The Model; Θα επαληθευτούν τον Μάιο; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: eurovoix.com

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ says:

    Θα πέσουν εντελώς έξω πιστεύω καθώς η φετινή χρονιά εξακολουθεί να είναι ρευστή.Και φυσικά πιστεύω σε μια νίκη της Ελλάδος στον διαγωνισμό του 2024 με αυτό το hype που υπάρχει σε Ελλάδα αλλά και ιδιαίτερα στο εξωτερικό!!

    Απάντηση
  2. All about Eve
    All about Eve says:

    Το μοντέλο είναι λίγο κουκουρουκου, αλλά απόλυτα ρεαλιστικό ως προς την θέση του ζαριού (16η στην χειρότερη με 13η στην καλύτερη). Η Κύπρος θα είναι 18η στην χειρότερη έως 15η καλύτερη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *