Κατερίνα Στικούδη για το video clip της Σάττι: “Έτσι μας βλέπουν οι ξένοι”

Από τη στιγμή της αποκάλυψης της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2024, ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει εκφράσει δημόσια γνώμες και απόψεις. Τραγουδιστές, συνθέτες και άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής, παίρνουν θέση για το τραγούδι “Ζάρι” της Μαρίνα Σάττι και το video clip αυτού.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στην εκπομπή ” I Love ΣουΚου” για την επιστροφή της στο J2US, το νεογέννητο μωρό της, αλλά και το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι, εξέφρασε τη γνώμη της για τη φετινή συμμετοχή μας στον διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

 Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει αυτό που βλέπουν οι ξένοι σε εμάς. Έτσι μας βλέπουν, αυτό είμαστε για τους ξένους. Είναι ένα βιντεοκλίπ που άρεσε πολύ στο εξωτερικό. Καλή επιτυχία. Ό,τι στίχο κι αν έχουμε, πάντα κάτι θα μας ενοχλεί.

Για την επιστροφή της στο J2US:

Χαίρομαι πολύ που ήρθα εδώ. Με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους έχω συνεργαστεί, κάποιοι είναι φίλοι μου, οπότε είναι η τέλεια ενέργεια και παρέα. Χαίρομαι που το backstage με περίμενε. Πάντα υπάρχει μια παραπληροφόρηση κι είναι ωραίο να σε στηρίζουν

Σχετικές δηλώσεις που αφορούν το video clip και τις δηλώσεις έχουν κάνει κι άλλοι άνθρωποι, σχετικοί με τον διαγωνισμό της Eurovision. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε, επίσης, στη Μαρίνα Σάττι και το ”Ζάρι”, με ανάμεικτα σχόλια.

Το τραγούδι Ζάρι είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι μία πρόταση. Η Μαρίνα είναι ταλαντούχα. Το βιντεοκλίπ έχει και λίγο αυτό το νεοκίτς που μου άρεσε πολύ εμένα, το βρήκα άποψη. Ωστόσο, δεν ξέρω αν μου αρέσει το τραγούδι. Η Eurovision θέλει το κάτι. Το Ζάρι θα πέσει ή πολύ κάτω ή εξάρες, δεν υπάρχει μέση λύση

Το reaction του EurovisionFun για το “Ζάρι”

Η ομάδα του Eurovisionfun για άλλη μία φορά παρακολούθησε και αντέδρασε στο επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας μας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision! Απολαύστε την Στέλλα, τον Πασχάλη, τον Αποστόλη και τον Andrew σε ένα απολαυστικό Reaction βίντεο στα ελληνικά με αναλυτικό σχολιασμό για την συμμετοχή της Ελλάδας, για το 2024!

Ακούστε τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι“, στα 50 χρόνια της Ελλάδας στη Eurovision! Η Ελλάδα έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού, στις 9 Μαίου!

Ποια η γνώμη σας για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *