Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Ολλανδίας!

Τελευταία πρόβα για σήμερα! Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, ο Joost Klein με το Europapa έρχεται στη σκηνή για την πρώτη πρόβα της Ολλανδίας.

Ποιος είναι ο Joost:

Ο Joost είναι Ολλανδός ράπερ, συγγραφέας και πρώην YouTuber. Είναι περισσότερο γνωστός για τα τραγούδια του “Scandinavian Boy“, “Wachtmuziek” και “Friesenjung” και τα άλμπουμ του M van Marketing, Albino και 1983. Αν και είναι κυρίως καλλιτέχνης της χιπ χοπ, τα τραγούδια και οι ερμηνείες του συχνά περιλαμβάνουν επιρροές ηλεκτρονικής μουσικής, όπως drum ‘n’ bass.

Tο 2023 σημείωσε την πρώτη του επιτυχία στη Γερμανία με το σινγκλ “Friesenjung“, μια συνεργασία με τον Γερμανό ράπερ Ski Aggu και μια διασκευή ενός τραγουδιού του κωμικού Otto Waalkes από την Ανατολική Φριζία. Το τραγούδι έφτασε στην πρώτη θέση στο γερμανικό Top 100 Singles.Την ίδια χρονιά εξέφρασε το ενδιαφέρον του να εκπροσωπήσει την Ολλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Στις 11 Δεκεμβρίου 2023, το AVROTROS ανακοίνωσε ότι ο Joost είχε επιλεγεί ως ο Ολλανδός εκπρόσωπος για τον διαγωνισμό.

Η πρόβα:

Οι θαυμαστές του Joost θα χαρούν πολύ που οι χορευτικές του κινήσεις και οι γιγάντιες μπλε βάτες του έχουν φτάσει στο Μάλμε, μαζί με έναν παίκτη του αρμόνιου ντυμένο σαν μπλε και κίτρινο πτηνό – πιθανότατα για να αντιπροσωπεύει τόσο τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της Σουηδίας. Ο τοίχος LED είναι μια οπτική περιήγηση στους στίχους και το όλο θέμα είναι τρία λεπτά μεταδοτικής χορευτικής ενέργειας, με τηον Joost να πλαισιώνεται στη σκηνή από δύο χορεύτριες με λευκές φόρμες.

The Netherlands first rehearsal Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Ολλανδίας:

@eurovision Welkom in Europa! @joost is bringing it all together in rehearsals #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

 

Η δεύτερη πρόβα της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Joost στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

16 ΣΧΟΛΙΑ
    • Μαρίνος
      Μαρίνος says:

      Πιο ελεεινός από σένα δεν γίνεται. Να το βουλωσετε όλοι σας μια φορά και να σταματήσετε να βγάζετε χολή για τα πάντα δεν γίνεται. Εσύ ούτε τα κορδόνια σου δεν μπορείς να δέσεις και αυτός είναι φαβορί για την Γιουροβιζιον. Αυτό τα λέει όλα.

      Απάντηση
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εγώ δεν κατάλαβα από αυτές τις φωτογραφίες τι είναι αυτό που δεν έχουμε ξανά δει και δεν είναι σωματικά δυνατό που μας λέγανε.

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Είχα πει τότε ότι τίποτα τέτοιο δεν έχουν ετοιμάσει, απλά η Ολλανδική αποστολή δημιουργεί συνεχώς σαματά εκεί που δεν υπάρχει, για να ασχολούνται μαζί τους. Αυτή είναι η στρατηγική τους.

      Απάντηση
  2. Dinle
    Dinle says:

    Πριν την πρόβα θεωρούσα πως μπορεί να πάρει το κοινό, κ αρκετά από επιτροπές για το βγάλουν πρώτο. Τώρα ανακαλώ. Νομίζω η νικήτρια θα είναι μεταξύ Ελβετίας, Ιταλίας, Κροατίας κ Ουκρανίας, κ σειρά εμφάνισης θα παίξει πολύ ρόλο. Σίγουρα πολύ ανοιχτό κ όπως κ να έχει χλιαρος νικητής.

    Απάντηση
  3. Μαρίνος
    Μαρίνος says:

    Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό θα το μάθουμε είτε την Πέμπτη με το βίντεο 30 δευτ. είτε την Πέμπτη 9 Μαϊου. Το έχει πει και ο ίδιος πως έχει την άδεια να πάει έτσι στην 1η πρόβα. Εδώ μέχρι και στα γραφικά υπάρχει μια φωτογραφία όπου υπήρχε το μύνημα ” Έχασα τα βιζουαλς γραφικά μου και δεν μπορώ να τα βρω. Τα ψάχνω όμως. :(” με την μπλε οθόνη των Windows. Υπομονή μέχρι την Πέμπτη και όλα θα διαλευκανθούν.

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Δεν υπάρχει περίπτωση αφενός μία αποστολή να ρισκάρει να χάσει μία ολόκληρη πρόβα, αφετέρου η EBU να δεχθεί να μην ρυθμίσει τα πάντα εξαρχής. Καταλαβαίνω την απόγνωση, αλλά μην λέτε παρανοειδείς θεωρίες.

      Απάντηση
  4. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ says:

    μόνο εμένα κανένα από τα δυο μεγάλα φαβορί δεν μου δίνει winner vibes? το staging (και το τραγούδι)της Ελβετίας μου αρεσει πολύ αλλά το κοστούμι του Νέμο δεν μπορώ να το αγνοήσω άρα δεν μου βγάζει winner. Ισως τελικά μόνο Κροατία να βλέπω να κερδίζει από τα top 3 των bookers αλλά και πάλι not strong winning vibes

    Απάντηση
  5. Κάποιος
    Κάποιος says:

    Είχα παίξει στοίχημα να κερδίσει την Γιουροβίζιον η Ολλανδία με απόδοση 20 ελπίζω να με δικαίωση αν δεν κερδίσει προφανώς η χώρα μας

    Απάντηση
  6. James
    James says:

    Ιδέα μου είναι ή και τα τρία φαβορί είναι άθλια οπτικά;
    Δεν ξέρω τι διαβουλεύσεις έχουν γίνει παρασκηνιακά και που θα πάει το πράγμα όμως αυτά τα χάλια δεν είναι για τοπ 3.
    Ο Κάριγια πέρυσι που ήταν λιγότερο κιτς και τον είχαν εκτός τοπ 3.
    Περιμένω να δω τι έχουν να δείξουν και οι Ιταλία Γαλλία.
    Αν και αυτές είναι απογοητευτικές τότε εντελώς αντικείμενα θεωρώ πως η Ελλάδα αξίζει να κερδίσει.

    Απάντηση
    • Ruby
      Ruby says:

      Η αλήθεια είναι πως κανένα από αυτά δεν βγάζει winner vibes. Η μόνη χώρα που μου έχει φανεί να έχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μέχρι στιγμής είναι η Ουκρανία. Θα φανεί στις δεύτερες πρόβες.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *