Αυστρία: Η χώρα σκέφτεται έναν εθνικό τελικό για την Eurovision 2024;

Μετά την ανακοίνωση πως η Conchita Wurst δεν θα λάβει μέρος στην εθνική επιλογή της Αυστρίας για την Eurovision 2024, τα σενάρια για την εμπλοκή του κοινού στην διαδικασία επιλογής, όλο και πληθαίνουν.

Παρά την αρχική ανακοίνωση πως η χώρα θα προχωρήσει ξανά σε μια εσωτερική επιλογή, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας,ORF, μίλησε για την πιθανότητα να υπάρξει ένα σόου με  ζωντανή επιλογή, για την ανάδειξη του εκπροσώπου στην Eurovision 2024. Aν εν τέλει, αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, θα είναι ο πρώτος εθνικός τελικός στην Αυστρία από το 2016.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, παραπάνω από δώδεκα καλλιτέχνες είναι επιβεβαιωμένο πως έχουν καταθέσει στο κανάλι. Ωστόσο, οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος, μπορεί να καταθέσει την πρότασή του μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στην διεύθυνση songcontest@orf.at.

Η περσινή εσωτερική επιλογή της Αυστρίας, περιελάμβανε εκτός από την κριτική επιτροπή του καναλιού, και μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων των υποψηφίων σε ένα focus group με ειδικούς του διαγωνισμού.

Οι Teya & Salena εκπροσώπησαν την Αυστρία στην Eurovision 2023 με το τραγούδι “Who The Hell is Edgar” και τερμάτησαν στην 15η θέση του Μεγάλου Τελικού, φέρνωντας την χώρα τους στον Τελικό μετά από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *