Eurovision 2024: Στόχος είναι η μείωση του χρόνου μετάδοσης της Eurovision κατά μια ολόκληρη ώρα, επιβεβαιώνει ο Per Blankens!

Σε προηγούμενό μας άρθρο αναφερθήκαμε στην επιστροφή του Christer Björkman ως παραγωγός διαγωνισμού για τη Eurovision 2024 , μαζί με τον παραγωγό του “American IdolPer Blankens, συμπληρώνοντας τώρα τη βασική ομάδα της Eurovision 2024 για το Malmö.

Όπως αναφέρει ο Törbjorn Ek της Aftonbladetο Björkman βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Βερολίνο για συναντήσεις με την EBU. Την Τρίτη, οι νέοι ρόλοι του Björkman και του Blanken θα παρουσιαστούν τόσο στην ομάδα αναφοράς, η οποία είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων του διαγωνισμού, όσο και σε όλους τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών των χωρών που βρίσκονται στο χώρο για να συμμετάσχουν σε ένα workshop σχετικά με το διαγωνισμό, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Τον Ιούνιο, είχαμε αναφέρει την αποκάλυψη της Aftonbladet ότι η Σουηδική παραγωγή, με επικεφαλής την εκτελεστική παραγωγό Ebba Adielsson, σχεδίαζε να περικόψει τη μετάδοση της Eurovision κατά μια ολόκληρη ώρα.

Σύμφωνα με τον Per Blankens , μιλώντας στην Aftonbladet, η περικοπή στη διάρκεια του σόου βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του 2024:

“Μπορεί να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους ο διαγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, πρέπει να υπάρχει χρόνος για να συγκεντρωθούν και να οργανωθούν όλες οι ψήφοι του κοινού. Αλλά θα είναι αργά για όσους ζουν στην ανατολή και επίσης για εμάς που ζούμε στην κεντρική Ευρώπη, οπότε το πρόγραμμα έχει πιο πολλά να κερδίσει με το να γίνει πιο σύντομο, αλλά χωρίς να χρειαστεί βέβαια να το πετσοκόψουμε”.

Μια άλλη φήμη που κυκλοφορεί μεταξύ των fans της Eurovision είναι ότι το SVT σκέφτεται να καθιερώσει κάποια μορφή Δεύτερης Ευκαιρίας και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Ο Per Blankens σχολίασε:

“Δεν το έχω ακούσει καθόλου, οπότε δεν μπορώ να το σχολιάσω, δεν ξέρω τίποτα για αυτό”

Ο Christer Björkman δε συγκράτησε τα γέλια του στο άκουσμα αυτής της φήμης:

“«Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που στοχεύουμε πραγματικά. Έχουμε ένα τηλεοπτικό format που είναι πολύ καλό και πολλές από τις μεγάλες αλλαγές έγιναν το 2013 και το 2016 στην τονικότητα του και με την ψηφοφορία. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλές προσαρμογές αυτή τη στιγμή. Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πιο αυστηρή και περιορισμένη μετάδοση, αποτελεσματική και καλή τηλεόραση που δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Αυτός είναι το μεγάλο μας στοίχημα”.

Ο  68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision  θα πραγματοποιηθεί στο Malmö  της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024, μετά τη δεύτερη νίκη της  Loreen  στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι Tattoo:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, στο Malmö!

Πηγή: Aftonbladet


Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision:

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Έλεος με τους Σουηδούς! Ο διαγωνισμός είναι μια μεγάλη απόλαυση που είναι μια φορά τον χρόνο, τι πειράζει να διαρκεί όσο διαρκεί δηλαδη? Ο κόσμος τον βλέπει επειδή τον αγαπάει, είτε νωρίς στη χώρα του είτε αργά και όσο πιο γεμάτος με χορταστικά intervals κλπ., τοσο το καλυτερο. Γενικά όταν τους αμολάνε πολύ ελεύθερους τους Σουηδούς έτοιμοι είναι να την κάνουν την βλακεία, είδαμε και φέτος που ήθελαν να κάνουν τους ημιτελικούς ριάλιτι με τους συμμετέχοντες επίθεση σκηνής για τα αποτελέσματα. Βρε ουστ, στο μελοντι σας αυτά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *