Κροατία: Αλλαγές στη σκηνική εμφάνιση του Baby Lasagna για τη Eurovision 2024!

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη σκηνική εμφάνιση του Baby Lasagna στο Μάλμε, συγκριτικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον εθνικό τελικό της χώρας. Πρόκειται για μία αναμενόμενη εξέλιξη, λαμβάνοντας υπόψιν πως η Κροατία βρίσκεται, μέχρι στιγμής, στην κορυφή των στοιχημάτων.

Αρχικά, η χορογραφία της συμμετοχής θα είναι διαφορετική και έχει, σχεδόν, ολοκληρωθεί. Τον τραγουδιστή θα συνοδεύσουν στη σκηνή δύο χορευτές, οι Luana Kličić και  Sebastijan Žeželić. Στο πληκτρολόγιο και στην κιθάρα θα είναι ο Mihael Žipovski. Επιπρόσθετα, αντί για τον αδερφό του Baby Lasagna, Val Perum, ο οποίος θα βρίσκεται σε περιοδεία τη συγκεκριμένη περίοδο, τα ντραμς αναλαμβάνει ο Matija Klaj.

Οι αλλαγές ωστόσο δεν περιορίζονται στο κομμάτι της χορογραφίας. Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στη σκηνή του Malmö Arena με ένα νέο ένδυμα, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση, από τη Valentina Pliško. Ο ίδιος ο ερμηνευτής χαρακτήρισε το ρούχο ως παραδοσιακό, αναφέροντας πως έχει στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα της Ίστριας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!


Πηγή: Jutarnji

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *