Nutsa Buzaladze

Γεωργία: Στις 11 Μαρτίου η επίσημη κυκλοφορία του “FIREFIGHTER”!

Η παρουσίαση της συμμετοχής της Γεωργίας για τη Eurovision 2024 είναι προ των πυλών. Αποκαλύφθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της Eurovision στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι το “FIREFIGHTER”, η συμμετοχή της Nutsa Buzaladze για τη Eurovision 2024 θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου .

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η αποστολή της χώρας του Καυκάσου μοιράστηκε και ένα απόσπασμα από το μουσικό βίντεο της συμμετοχής της Nutsa, το οποίο σίγουρα φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

 

Το “FIREFIGHTER” υπογράφεται από τους Darko Dimitrov και Ada Skidka. Στο μεταξύ, ο σκηνοθέτης και ο χορογράφος της φετινής συμμετοχής έχουν επιλεγεί και οι προετοιμασίες βρίσκονται προχωρούν ταχέως.

Πώς επιλέχθηκε το “FIREFIGHTER”;

Πάνω από 300 τραγούδια υποβλήθηκαν για τη συμμετοχή της Nutsa Buzaladze στη Eurovision, τα περισσότερα από τα οποία έχουν υπογραφεί από διεθνείς συνθέτες και τραγουδοποιούς. Η ίδια η Nutsa αξιολόγησε τις υποβολές και αποφάσισε τελικά ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει στο Μάλμε.

Ποια είναι η Nutsa Buzaladze;

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από την Τιφλίδα έχει συμμετάσχει (και μάλιστα κερδίσει) σε πολλούς διαφορετικούς διαγωνισμούς τραγουδιού κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου και του πλασαρίσματός της στους κορυφαίους δώδεκα του American Idolτο 2023, όπου ερμήνευσε σε ντουέτο με την Kylie Minogue το all-time classic “Can’t Get You Out Of My Head”.

Τα τελευταία χρόνια, η Nutsa ζει τόσο στο Λος Άντζελες (όπου γράφει, τραγουδά και γυρίζει μουσικά βίντεο) όσο και στο Ντουμπάι (όπου υπέγραψε συμβόλαιο με το Theatre Dubai και έπαιξε στο Expo), αλλά αποκαλεί τη Γεωργία στο σπίτι της.

Το 2019 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ με το όνομα Nutsa22, με covers όχι μόνο τραγουδιών στα Γεωργιανά αλλά και με συνθέσεις στα αγγλικά, με το Gelodebi να γίνεται η πρώτη της επιτυχία, γεγονός που την έκανε να περιοδεύσει στη χώρα με τη συνοδεία συγκροτήματος.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: @eurovision
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *