Nutsa Buzaladze

Γεωργία: Με τη Nutsa Buzaladze στη Eurovision 2024!

Μία από τις χώρες για τις οποίες μέχρι πρότινος δεν είχαμε κάποια πληροφορία για την συμμετοχή της στην Eurovision 2024 ήταν η Γεωργία. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, η απόφαση έχει ληφθεί και μια δημοφιλής γυναίκα ερμηνεύτρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα του Καυκάσου στο Μάλμε!

Η παγκοσμίας φήμης Nutsa Buzaladze θα είναι αυτή που θα υψώσει τη γεωργιανή σημαία στο Μάλμε. Η Nutsa Buzaladze είναι μια καλλιτέχνιδα Γεωργιανής καταγωγής που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο American Idol το 2023.

https://twitter.com/eurovision/status/1745853098432647561?s=12&t=XPSOHH5hrngdRLhmFDTFHg

Η απόφαση της Γεωργίας

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας πιστεύει πως με την φετινή της επιλογή θα βρεθεί στον τελικό, διεκδικώντας μάλιστα και μία πολύ καλή θέση. Πρόκειται για μία αψεγάδιαστη φωνή, μία εκπληκτική επαγγελματία, που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις ενός τηλεοπτικού project όπως είναι η Eurovision και μπορεί να ξεχωρίσει.

Όπως αντιλαμβάνεστε η επιλογή της έγινε με απευθείας ανάθεση, αφού στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε τώρα δεν θα μπορούσε να είχε επιλεγεί κάποια άλλη μέθοδος.

Με ενδιαφέρον φυσικά περιμένουμε τώρα τις επίσημες ανακοινώσεις για το τραγούδι με το οποίο η Nutsa θα προσπαθήσει να επαναφέρει τη Γεωργία στον τελικό του διαγωνισμού, οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση σε αυτόν, όταν οι Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz πήραν την 20η θέση θέση με Midnight Gold.

Το τραγούδι της αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες!

Ποια είναι η Nutsa Buzaladze;

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από την Τιφλίδα έχει συμμετάσχει (και μάλιστα κερδίσει) σε πολλούς διαφορετικούς διαγωνισμούς τραγουδιού κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου και του πλασαρίσματός της στους κορυφαίους δώδεκα του American Idol το 2023, όπου ερμήνευσε σε ντουέτο με την Kylie Minogue το all-time classic “Can’t Get You Out Of My Head”.

Τα τελευταία χρόνια, η Nutsa ζει τόσο στο Λος Άντζελες (όπου γράφει, τραγουδά και γυρίζει μουσικά βίντεο) όσο και στο Ντουμπάι (όπου υπέγραψε συμβόλαιο με το Theatre Dubai και έπαιξε στο Expo), αλλά αποκαλεί τη Γεωργία στο σπίτι της.

Το 2019 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ με το όνομα Nutsa22, με covers όχι μόνο τραγουδιών στα Γεωργιανά αλλά και με συνθέσεις στα αγγλικά, με το Gelodebi να γίνεται η πρώτη της επιτυχία, γεγονός που την έκανε να περιοδεύσει στη χώρα με τη συνοδεία συγκροτήματος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

Πηγή: eurovision.tv
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Δήμητρα
    Δήμητρα says:

    Φέτος οι επιλεγμένοι καλλιτέχνες φαίνονται αρκετά υποσχόμενοι και είναι ενδιαφέρον που έχουμε μεγάλα ονόματα, όπως ο Slimane στη Γαλλία, η Μαρίνα στην Ελλάδα, ο Olly Alexander στην Αγγλία και τώρα η Nutsa στη Γεωργία (και ο Joost Klein είναι αρκετά δημοφιλής στην Ολλανδία). Νομίζω ότι θα έχουμε μία Eurovision με ποικιλία όσο αφορά τα τραγούδια. Ανυπομονώ να δω τι θα ανακοινώσει η Αυστρία την Τρίτη και περιμένω Αρμενία και Ελβετία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *