Mileo: Παρακολουθώ τον διαγωνισμό κάθε χρόνο! | Συνέντευξη

Σε μία συνέντευξή του στον Αποστόλη και τον Πασχάλη, ο Mileo, υποψήφιος εκπρόσωπος της Νορβηγίας στον Διαγωνισμό της Eurovision 2024, αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος φαν του διαγωνισμού και θέλει πολύ να βρεθεί στο Μάλμε!

Πώς είναι η εμπειρία του MGP;

Είναι μία συγκλονιστική εμπειρία, πολύ καλύτερη από όσο περίμενα. Έχω τόσο κόσμο να μου στέλνει μηνύματα, πρόβες και γίνονται τόσα πράγματα.

Κάποια πράγματα για τον εαυτό του

Είμαι Νορβηγο-Αυστραλός. Ο πατέρας μου είναι από το Όσλο και μεγάλωσα και στη Νορβηγία και την Αυστραλία. Το Σίδνεϋ είναι πολυπολιτισμική πόλη και ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι δεν ανήκεις κάπου.

Το μήνυμα του τραγουδιού

Είναι η εμπειρία όταν σου αρέσει κάποιος, αλλά σε αυτό το άτομο αρέσει κάποιος άλλος. Σκέφτεσαι ότι θα κάνεις οτιδήποτε για να είστε μαζί. Ο ρόλος είναι ένας τρελός χαρακτήρας που θα έκανε τα πάντα.

Έγραψα το τραγούδι για αυτό το project, αυτόν τον χαρακτήρα. Το στείλαμε και επιλέχθηκε για το MGP και χαιρόμαστε που τους άρεσε τόσο ώστε να μπει μαζί με τα άλλα τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για το MGP.

Τι θα δούμε στη σκηνή;

Θα είναι τρελό. Θα δείτε την τρέλα του χαρακτήρα στη σκηνή. Είναι κακός, αλλά ταυτόχρονα αρεστός. Δεν μπορώ να αποκαλύψω άλλα!

Παρακολουθεί Eurovision;

Παρακολουθώ τον Διαγωνισμό κάθε χρονιά! Βάζω και την οικογένεια και τους φίλους μου να τον δουν! Είναι πάντα ενδιαφέρων. Το 2012 είναι ο αγαπημένος μου Διαγωνισμός.

Με ποιους eurostar θα ήθελε να συνεργαστεί;

Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Luke Black από τη Σερβία και τον Jann από την Πολωνία.

Το μήνυμα στους αναγνώστες μας

Σας ευχαριστώ πολύ! Αν μπορείτε να ψηφίσετε, τότε ψηφίστε με! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Mileo για τη συνέντευξη και του ευχόμαστε ολόψυχα να τον δούμε στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *