Μιχάλης Κουινέλης (Stavento): «Θα έγραφα τραγούδι για την Eurovision στην Ήβη»!

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και η Ήβη Αδάμου στην εκπομπή Τετ-Α-Τετ και τον Τασο Τρύφωνος.

Φυσικά, μεταξύ άλλων ερωτήθηκαν και για την Eurovision, με τον Μιχάλη Κουινέλη, να αποκαλύπτει ότι θα έγραφε τραγούδι στη σύζυγο του Ήβη Άδαμου για τον διαγωνισμό, αλλά δεν θα ήθελε να εμφανιστεί και ο ίδιος στη σκηνή.

Η.Α. Ποτέ δεν έχουμε συζητήσει να πάμε μαζί Eurovision.

Μ.Κ. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστώ στη σκηνή της Eurovision, θα έγραφα όμως το τραγούδι για την Ήβη σίγουρα. Αν υπήρχε ορχήστρα όπως παλιά, θα πήγαινα. Ο διαγωνισμός δεν είναι πλέον μουσικής, αλλά υποκριτικής.

Ακόμη η Ήβη Αδάμου αναφέρθηκε στην Eurovision 2012 και στο La La Love, αλλά και στην επιθυμία της να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

Η.Α. Έχει γίνει πρόταση κατά καιρούς.

Μ.Κ. Το τραγούδι (La La Love) είναι τεράστια επιτυχία.

Η.Α. Η Eurovision είναι απρόβλεπτη. Το τραγούδι πήγε καλά σε πολλές χώρες και έκανα πολλές συναυλίες. Κάθε χρόνο δέχομαι προτάσεις να εμφανιστώ στη Σουηδία, στην Ισπανία και το Λονδίνο. Αυτή για μένα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Εγώ κρατάω αυτό. Δε ξέρω αν η θέση έχει και πολλή σημασία. Ακόμα και σήμερα μου στέλνουν για το La La Love. Φυσικά, η θέση που πήρα δεν με ικανοποίησε τότε, αλλά ούτε και τώρα, αλλά δεν μπορώ να μην δω τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού.

Η.Α. Το 2012 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ήμουν πολύ κουρασμένη και φυσικά τότε στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ καλά που το έκανα.

Η.Α. Δεν αποκλείω να ξαναπάω στην Eurovision, είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιλογή της Ελλάδας, με την Μαρίνα Σάττι:

Η Μαρίνα Σάττι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Θεωρώ θα δώσει κάτι διαφορετικό και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Καλή Επιτυχία.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με τις δηλώσεις τους, στο παρακάτω βίντεο:

Θα θέλετε να δείτε την Ήβη Αδάμου στην Eurovision με ένα τραγούδι του Μιχάλη Κουινέλη; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *