Σουηδία: Ο τελικός του Melodifestivalen 2024 σημείωσε τη χειρότερη τηλεθέαση!

Ο τελικός του Melodifestivalen 2024 μεταδόθηκε από το SVT και το SVT Play το Σάββατο που μας πέρασε. Πλέον έχει οριστεί ότι την εκπροσώπηση της Σουηδίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 έχουν αναλάβει οι Marcus & Martinus. Το τραγούδι τους “Unforgettable” τερμάτισε στην πρώτη θέση τόσο στην ψηφοφορία της διεθνούς επιτροπής όσο και στου κοινού.

Μερικές μέρες μετά το τέλος του τελικού της Σουηδικής διοργάνωσης, ο ιστότοπος MMS δημοσίευσε τα νούμερα τηλεθέασης για τη φετινή εκδοχή του Melodifestivalen.

Τον τελικό του Melodifestivalen 2024 παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2.786.000 στα 122 λεπτά διάρκειας. Σε ό,τι αφορά το ποσοστό τηλεθέασης, ο μεγάλος τελικός σημείωσε το υψηλό ποσοστό 72.43%.

Σε σύγκριση με το 2023, ο τελικός του σουηδικού διαγωνισμού σημείωσε απώλεια της τάξεως των 633.000 τηλεθεατών, και σε ποσοστό η απώλεια διαμορφώνεται στο 10.42%. ( Το 2023 τον τελικό παρακολούθησαν 3.419.000 τηλεθεατές, που σε ποσοστό μεταφράζεται σε 82.85%.)

Ιστορικά, είναι τα χειρότερα ποσοστά τηλεθέασης όσον αφορά τους τηλεθεατές του τελικού του Melodifestivalen από τότε που άρχισε να μετράται η τηλεθεάση του κοινού το 1994. Είναι σημαντικό να σημειωθεί σε αυτό το σημείο της ανάλυσης ότι η προβολή του διαγωνισμού σε διάφορες πλατφόρμες έχει πολύ βάρος σε αυτή τη μείωση των τηλεθεατών κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια στο Melodifestivalen και στη σουηδική τηλεόραση γενικά.

Τα αποτελέσματα του τελικού του Melodifestivalen 2024

Ψηφοφορία της διεθνούς επιτροπής

Νικητής: Marcus & Martinus

 

Νικητής του Melodifestivalen 2024

Marcus & Martinus

Μην χάσετε την ερμηνειά των Marcus & Martinus, στο afterparty του Melodifestivalen 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Quality Friends Hotel, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας! Ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερες συνεντεύξεις, βίντεο αντιδράσεων και υλικό για το Melodifestivalen!

Πηγή: MMS

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *