Fokas Satti

Φωκάς Ευαγγελινός: “Δεν υπάρχει εύρημα, υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά για μένα”!

Στο press day που διοργάνωσε η ΕΡΤ την Δευτέρα 15/4, μίλησε και ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος αποκάλυψε κάποια στοιχεία από όσα έχει προετοιμάσει για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην σκηνή του διαγωνισμού. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας προετοίμασε για όσα θα δούμε, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εύρημα, αλλά τρία ευρηματικά λεπτά.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής συμμετοχής, μίλησε για την συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι, τον λόγο που αποφάσισε να εμπλακεί και φέτος με τον διαγωνισμό, αλλά και το τι πρέπει να περιμένουμε να δούμε από την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στην σκηνή της Malmo Arena σε πολύ λίγες ημέρες από σήμερα.

Αυτό που με έχει εμπνεύσει περισσότερο είναι αυτή η αμεσότητα που έχει η Μαρίνα στο βλέμμα της, στο τρόπο που εκφράζεται… Που βλέπεις την γλύκα της, το χαμόγελό της, το αυστηρό της…Όλα αυτά είναι ένας δρόμος που αν σε αφορά αυτό που κάνεις και δεν το βλέπεις μόνο ότι “Α εγώ θα κάνω αυτό”… Τίποτα δεν θα κάνω, πάω με βάση αυτό που έχω και κουβαλόντας απλά μια εμπειρία που έχω από την Eurovision. Αλλά πάντα σε μία λευκή σελίδα, έτσι λειτουργώ εγώ τουλάχιστον, γιατί ήταν κάτι καινούργιο για εμένα.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκαλύπτει πως δεν θα δούμε κάποιο εύρημα από αυτά που μας έχει συνηθίσει, αλλά τρία ευρηματικά λεπτά.

Θα εστιάσω πάνω στην Μαρίνα. Το ελληνικό στοιχείο θα υπάρχει στην σκηνή, αλλά όχι με τον τρόπο του βίντεο κλιπ. Δεν θα υπάρχει τίποτα από το βίντεο κλιπ, είναι μία καινούργια πρόταση. Η φετινή σκηνή είναι ωραία. Καμία σκηνή δεν είναι δύσκολη άμα την έχεις μελετήσει ή άμα ξέρεις τι θέλεις», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον καταξιωμένο καλλιτεχνικό διευθυντή: «Είναι 3 λεπτά που δεν σε ξέρει κανένας και πρέπει να σε γνωρίσει όλη η Ευρώπη ή όσοι παρακολουθούν. Αυτά τα 3 λεπτά πρέπει να έχουν κάτι να πουν και πιστεύω ότι με την Μαρίνα θα έχουμε να πούμε.

Δεν θα υπάρχουν σκηνικά και δεν θα υπάρχει και εύρημα. Δεν υπάρχει εύρημα, υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά για εμένα.

Με την πρώτη ελληνική πρόβα να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29 Απριλίου, η αγωνία όλων είναι στο ζενίθ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Μάλιστα!!!Οκ.! Θα υπάρχει πάντως… μαντίλι ή μαντίλια! Άντε να δούμε! Να ρωτήσω, ξέρουμε μέρες και ώρες προβών κτλ? Πότε ξεκινούν?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *