OLLY ALEXANDER

Ηνωμένο Βασίλειο: Ακούστε το “Dizzy” του Olly Alexander για την Eurovision 2024!

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, BBC, ανακοίνωσε επίσημα στις 16 Δεκεμβρίου τον Olly Alexander ως εκπρόσωπο του Hνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2024. Μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα streaming platforms το τραγούδι του Olly Alexander

Το τραγούδι έχει τίτλο “Dizzy” και είναι στα αγγλικά.

Ακούστε το “Dizzy” του Olly Alexander παρακάτω:

H ομάδα πίσω από το “Dizzy”

Ο Olly Alexander έχει έναν ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό του για τη Eurovision. O Danny L. Harle, παραγωγός της Dua Lipa, έχει επιμεληθεί τη συμμετοχή του Olly Alexander. Ο Danny είναι ο εγκέφαλος πίσω από την τελευταία μεγάλη επιτυχία της Dua “Houdini ” και πιθανότατα θα είναι ο executive producer στο επερχόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ της. Το “Dizzy” συνυπογράφει και ο ίδιος ο Olly Alexander, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται εκτός του L. Harle και ο Finn Keane.

Λίγα λόγια για τον Olly Alexander:

Ο 33χρονος Olly Alexander είναι τραγουδιστής και ηθοποιός από την Αγγλία. Είναι περισσότερο γνωστός ως τραγουδιστής των Years & Years , ενός από τα πιο επιτυχημένα γκρουπ στο Ηνωμένου Βασιλείου και ως Ritchie Tozer στη δραματική σειρά του Channel 4 “It’s a Sin”. Ο Olly Alexander παραμένει ένας από τους πιο κορυφαίους σταρ της σύγχρονης ποπ στον κόσμο και έχει προταθεί πολλές φορές στα Brit Awards καθώς και σε πολλά άλλα βραβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τρία εξαιρετικά επιτυχημένα άλμπουμ μέχρι σήμερα, έχει σκοράρει 2 #1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, 10 βρετανικά Top 40 Single και πρόσφατα τιμήθηκε με το Βραβείο BRIT Billion (με 6,5 δισεκατομμύρια ροές παγκοσμίως). Μετα τους Years & Years ακολουθεί σόλο πορεία και, το 2024, σε μια ολοκαίνουργια σόλο εποχή, ο Olly έχει γίνει η φωνή της γενιάς του: με τη μίνι σειρά του Russell T DaviesIt’s A Sin‘ κέρδισε το βραβείο ως το Best New Drama στα National Television Awards, με τον Olly επίσης υποψήφιο ως Leading Actor στα Τηλεοπτικά Βραβεία BAFTA 2022.

Έχοντας πρωτοσέλιδα σε αρένες και φεστιβάλ παγκοσμίως – για να μην αναφέρουμε τη συνεργασία με τους Sir Elton John, Kylie και Pet Shop Boys – το είδωλο Olly Alexander είδε τον εαυτό του πρόσφατα να απαθανατίζεται στο Madame Tussauds του Λονδίνου: ένα κατάλληλο σπίτι για έναν ποπ σταρ που βοήθησε να αλλάξει για πάντα η βρετανική κουλτούρα και τώρα εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο στη σκηνή της Eurovision.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον εν λόγω καλλιτέχνη; Σας αρέσει το τραγούδι;  Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2024!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ωραίο, σύγχρονο, ραδιοφωνικό, αλλά δεν ξέρω αν θα ξεχωρίσει στο διαγωνισμό. Δεκάδα μπορώ να το δω αλλά ως εκεί. 8/10 και στις παρυφές της δικής μου δεκάδας. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Christos
    Christos says:

    Παρα πολυ ωραιο!!! Δεν το βλεπω με τιποτα βεβαια να κεριζει, ασχετα με το τι διατιμπανιζει το bbc. Αλλα αν ειναι καλος και στην σκηνη μπαινει 10αδα. Παντως θεωρω θα κανει χαμο σε ραδιοφωνα και κλαμπ.
    Και ετσι απο το πουθενα εχουν μαζευτει τοσα ενδιαφερον και καλα τραγούδια

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Υπέροχο και πολύ σύγχρονο.
    Δεν έχει την δυναμική να χτυπήσει πεντάδα κατά την γνώμη μου αλλά μια θέση στην δεκάδα την αξίζει.

    Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Από τα snippet φαινόταν ότι θα ήταν ένα αδύναμο, κοινότυπο τραγουδάκι. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο κάποιοι είχαν ενθουσιαστεί. Μένει να αποδειχθεί στα pre-parties και ότι αυτός είναι αδύναμος στα live, για να καταλήξουμε στην περσινή περίπτωση.

    Απάντηση
  5. Ηλίας
    Ηλίας says:

    Καλός τραγουδιστής ο Olly Alexander, συμπαθητικό το τραγούδι, αλλά νομίζω ότι έχει πει και καλύτερα τραγούδια. Με ερωτηματικό κατά τη γνώμη μου η δεκάδα για το Ηνωμένο Βασίλειο, σίγουρα θα στηριχτεί από τις επιτροπές, επίσης με ερωτηματικό το αν θα στηριχτεί από το κοινό. Όπως και να έχει όμως, το UK φέτος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση την τύχη που είχε πέρσι, αν και το έργο μέχρι τώρα είναι παρόμοιο γιατί και η Mae Muller με αξιώσεις είχε ξεκινήσει, αλλά πάτωσε επειδή τελικά κάηκε στο staging. Λόγω της εμπειρίας του Olly Alexander θεωρώ ότι το τελευταίο θα αποφευχθεί, όπως επίσης θα αποφευχθεί τουλάχιστον και μια θέση από το bottom 5 – 10

    Απάντηση
  6. Έλεν
    Έλεν says:

    Φανταστικό τραγούδι Υπέροχος Καλλιτέχνης Καλή επιτυχία Ηνωμένο Βασίλειο.Ναι Αυτό είναι ένα τραγούδι για νίκη είναι Υπέροχο τραγούδι.Μπραβο Όλ. Α Αλέξανδρος είσαι Υπέροχος.Καλη Επιτυχία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *