Στοιχήματα: Οι τελευταίες αποδόσεις πριν τις πρόβες!

Δύο μέρες μας χωρίζουν από την έναρξη των προβών στο Μάλμε και γι’ αυτό το λόγο μία από τις πλέον αγαπημένες και πολυσυζητημένες στήλες του Eurovisionfun επιστρέφει, με τις στοιχηματικές αναλύσεις για τη Eurovision 2024 να είναι πάλι εδώ.

Όσο εσείς ετοιμάζεστε για τις κομβικές επόμενες ημέρες με την κορύφωση των εορτασμών του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, οι bookers έχουν πιάσει ήδη δουλειά, με την ενότητα του νικητή της Eurovision 2024 να προσφέρεται ήδη σε όλες τις εταιρείες. Έτσι, δράττουμε της ευκαιρίας και σας παρουσιάζουμε τα έως τώρα για τον επόμενο διαγωνισμό.

Οι πέντε που έγιναν τέσσερις

Σε μάχη για τέσσερις φαίνεται να εξελίσσεται ο φετινός διαγωνισμός, με τις Ελβετία, Κροατία, Ολλανδία και Ιταλία να έχουν διακριτό προβάδισμα σε σχέση με τις διώκτριες τους και την Ουκρανία να “χάνει έδαφος” το τελευταίο διάστημα μετά και τα πάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή έχοντας πλέον καθαρό προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της είναι η Ελβετία. Με δύο 24ωρα να μας χωρίζουν από την έναρξη των προβών στον σουηδικό νότο, το “The Code” του Nemo ξεκινάει από την “pole-position” για την κατάκτηση της πολυπόθητης τρίτης νίκης της Ελβετίας στην σχεδόν εβδομηκονταετή παρουσία της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η νίκη της Ελβετίας ποντάρεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 2,63 και 3,1, ούσα η πρώτη που σπάει το φράγμα του τριπλασιασμού φέτος.

Στη δεύτερη θέση παραμένει η Κροατία, η οποία έχει εδραιωθεί στην πρώτη δυάδα των στοιχηματικών πινάκων εδώ και δύο μήνες, με τις αποδόσεις της να παραμένουν εν πολλοίς σταθερές και μετά τη διεξαγωγή των φετινών pre-parties. Ο Baby Lasagna και το “Rim Tim Tagi Dim” θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παρθενική νίκη των Κροατών, με τους bookers να την προσφέρουν σε αποδόσεις μεταξύ 3,25 και 4,6.

Το “ράλι ανόδου” της στους στοιχηματικούς πίνακες συνεχίζει το απόλυτο χιτ στα ραδιόφωνα της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης, η Ολλανδία. Το “Europapa” του Joost Klein έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και σαρώνει στα charts και τα streams σε μεγάλο μέρος της Γηραιάς Ηπείρου, φέρνοντας πλέον την Ολλανδία στην τέταρτη θέση. Εμείς προ πολλού μέσα από αυτήν την στήλη σας λέγαμε για τη δυναμική της εν λόγω συμμετοχής, η οποία αποτελούσε ένα από τα dark horses” του φετινού διαγωνισμού. Πλέον ούσα στην τρίτη θέση και προσφερόμενη σε αποδόσεις μεταξύ 4,25 και 5,5 κάθε άλλο παρά “dark horse” θεωρείται, με τις στοιχηματικές εταιρείες να αναγνωρίζουν τη δυναμική της και να την ανεβάζουν κατά δύο θέσεις.

Τέταρτη με ελαφρώς πτωτικές τάσεις, αλλά σε αρκετά κοντινή απόσταση από τις τρεις προπορευόμενες χώρες, είναι η Ιταλία. Η Angelina Mango με το “La Noia” μπορεί να έχουν χάσει μία θέση συγκριτικά με την τελευταία μας ανάλυση, παρ’ όλα αυτά οι πιθανότητες δεύτερης νίκης των Ιταλών μέσα σε αυτήν τη δεκαετία είναι ιδιαίτερα σεβαστές. Μεταξύ 5,75 και 7,5 προσφέρεται η ιταλική νίκη για όσους πιστεύουν στις δυνατότητες της Angelina Mango.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει πλέον η Ουκρανία, η οποία έχει χάσει τη δυναμική που είχε στις αρχές τη φετινής Eurovisionικής περιόδου όταν και θεωρούταν ως το πρώτο φαβορί για νίκη στο Μάλμε. Με την απόσταση από τις τέσσερις προπορευόμενες χώρες να έχει μεγαλώσει, οι bookers προσφέρουν τη νίκη των Alyona Alyona & Jerry Heil στις υψηλότερες αποδόσεις που έχουμε δει να προσφέρεται κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής περιόδου. Η τέταρτη νίκη της Ουκρανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ποντάρεται σήμερα σε αποδόσεις μεταξύ 8,5 και 17.

Top 10, Ελλάδα και Κύπρος

Με τις χώρες του Top 5 να έχουν ξεχωρίσει συγκριτικά με εκείνες που ακολουθούν στους στοιχηματικούς πίνακες, ας ρίξουμε μία ματιά στις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας. Στην έκτη θέση έχει ανέβει αθόρυβα η Γαλλία, η οποία παραμένει σταθερά στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής Eurovisionικής περιόδου εντός της δεκάδας ή στις παρυφές αυτής. Έως και 21 φορές το ποντάρισμα επιστρέφει το “Mon Amour“ και ο Slimane, με τη Γαλλία να κερδίζει μία θέση μέσα στις τελευταίες ημέρες.

Στους κερδισμένους των τελευταίων εβδομάδων συγκαταλέγεται και το Ισραήλ, το οποίο έχει ανέβει στην έβδομη θέση. Η Eden Golan και το “Hurricane” έχουν κερδίσει τέσσερις θέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, κερδίζοντας συνεχώς μομέντουμ όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις που συγκεντρώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του επίσημου λογαριασμού της Eurovision. Η νίκη του Ισραήλ προσφέρεται σε αποδόσεις μεταξύ 21 και 36.

Στην όγδοη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Ελλάδα. Ο “ούριος άνεμος” μετά την κυκλοφορία του “ZARI” της Μαρίνας Σάττι έφερε τη χώρα μας εντός Top 10, με την Ελλάδα πλέον να σταθεροποιείται εντός αυτού και να έχει διαφορά ασφαλείας σε σχέση με τις διώκτριες της.

Η νίκη της Μαρίνας Σάττι παίζεται αυτή τη στιγμή σε αποδόσεις μεταξύ 21 και 41, ελαφρώς υψηλότερα συγκριτικά με την τελευταία μας ανάλυση, με τους bookers, ωστόσο, να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική συμμετοχή.

Η μεγάλη κερδισμένη των τελευταίων εβδομάδων είναι σαφέστατα η Ιρλανδία, η οποία έχει ανέβει πλέον στην ένατη θέση, ούσα πέντε θέσεις ψηλότερα συγκριτικά με την τελευταία μας ανάλυση. Έως και 51 φόρες το ποντάρισμα επιστρέφει η νίκη της Ιρλανδίας με το “Doomsday Blue” του Bambie Thug.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Βέλγιο, το οποίο και αποτελεί την απογοήτευση ως τώρα της φετινής Eurovisionικής περιόδου. Οι εμφανίσεις του Mustii στα pre-parties με την επιεικώς απαράδεκτη ερμηνεία του “Before the Party’s Over” έχει φέρει το Βέλγιο στη δέκατη θέση, παρουσιάζοντας πτώση τεσσάρων θέσεων συγκριτικά με την τελευταία ανάλυση μας. Η νίκη του Βελγίου ποντάρεται σήμερα σε αποδόσεις μεταξύ 26 και 67.

Τέλος, όσον αφορά την Κύπρο, παραμένει σταθερά το τελευταίο χρονικό διάστημα στις θέσεις γύρω από την 20-25η, ούσα 23η αυτήν τη στιγμή. Η Silia Kapsis με το “Liar” ανήκουν σε ένα γκρουπ που περιλαμβάνει πέντε χώρες, των οποίων οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Η κυπριακή συμμετοχή βρίσκεται στα ίδια επίπεδα μαζί με εκείνες της Ισπανίας, Εσθονίας, Λετονίας και Σερβίας, επιστρέφοντας έως και 300 φορές το ποντάρισμα εκείνου που θα θέλει να εναποθέσει τα χρήματά του στο ενδεχόμενο νίκης τους.

Θα καταφέρει άραγε η Ελβετία να πετύχει την τρίτη της νίκη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το “The Code” του Nemo ; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Η ελεεινή κουταμάρα της Ολλανδίας, που θα αποτελούσε προσβολή ακόμα και για προνήπια, ανεβαίνει από απότομα στα στοιχήματα, χωρίς κανέναν πραγματικό λόγο, γιατί παίζει πονηρά το παιχνίδι του να προκαλεί φασαρία με το τίποτα, με πομπώδεις δηλώσεις για “πρωτοφανή σκηνική παρουσία”, συμμετοχή στη σκηνή tiktoker και άλλες μπουρδίτσες. Αλλά η ίδια η σκηνή θα δείξει στο τέλος τους πραγματικούς καλλιτέχνες από τα προϊόντα των δημοσίων σχέσεων και του προμόσιον.

    Απάντηση
    • Σοφία Μαρίνου
      Σοφία Μαρίνου says:

      Δεν έχεις ψάξει καθόλου το νόημα του τραγουδιού και φαίνεται. Πήγαινε στο video clip και βάλε τους αγγλικούς υπότιτλους. Συγνώμη που θα το πω αλλά από το δικό μας τραγούδι οι στίχοι του τραγουδιού της Ολλανδίας έχουν περισσότερο νόημα (χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για τη συμμετοχή μας που μου αρέσει πραγματικά απλά είναι καλό να λέμε και μερικές αλήθειες)

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *