Φινλανδία: Αλλαγές στη σκηνική εμφάνιση!

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του αγαπημένου μας διαγωνισμού και όλες οι χώρες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τις πρόβες ! Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για την πρώτη πρόβα, ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας Windows95Man έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη σκηνική τους εμφάνιση!

Αρχικά όπως δήλωσε δε ξέρει αν θα του επιτραπεί να φορέσει το εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος που φορούσε στον Φινλανδικό τελικό. Επίσης αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές στο λογότυπο της μπλούζας του καθώς δεν επιτρεπόταν να φέρει το λογότυπο της εταιρείας “Windows” πάνω. Έτσι, ο καλλιτέχνης επέλεξε μία νέα μπλούζα, με θολωμένο λογότυπο. Χαρακτηριστικά δήλωσε στο Υle :

Έχω έξι διαφορετικές επιλογές για το ρούχο μου. Ας ξεκινήσουμε με την πιο ”άγρια” κι αν χρειαστεί θα καταλήξουμε στην πιο ”παιχνιδιάρικη ”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μαζί του πέρα απο τον Henri Piispanen θα βρίσκονται και δύο χορευτές εκ των οποίων ο ένας (Jesse Winjnans) πλαισίωνε και πέρσι ως χορευτής τη Φινλανδική συμμετοχή με το cha cha cha .

Το εμβληματικό ”αυγό” θα τους ακολουθήσει και στη σκηνή της Eurovision. Αναμενουμε λοιπόν να δούμε την πρώτη πρόβα της Φινλανδίας και να τους απολαύσουμε επίθεση σκηνής! Η Φινλανδία θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στην δέκατη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Πηγή: Yle

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *