Ισραήλ: Ακυρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του HaKokhav HaBa (Rising Star)!

Οπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο, απόψε θα είχαμε την πρεμιέρα του talent show HaKokhav HaBa (Rising Star), οπου ο νικητής του σόου θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2024.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα γεγονότα που συμβαίνουν στο Ισραήλ, το κανάλι Reshet 12 απέσυρε το HaKokhav HaBa από το σημερινο τηλεοπτικο πρόγραμμα. Η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει και νωρίτερα μέσα στο μήνα, αλλά η ένοπλη σύγκρουση με την Χαμάς καθυστέρησε την έναρξη της.

Το Reshet 12 ανακοίνωσε ότι η εκπομπή δεν θα προβληθεί απόψε μετά το θάνατο δύο Ισραηλινών στρατιωτών. Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι:

Υπό το φως των ειδήσεων που έχουν πλέον επιτραπεί να δημοσιευτούν, το HaKokhav HaBa δεν θα μεταδοθεί απόψε. Οι καρδιές μας πάνε στις οικογένειες.

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός έχει δεχθεί κριτική από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης για τον σχεδιασμό της έναρξης της ψυχαγωγικής εκπομπής κατά τη διάρκεια του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.


Υπενθυμίζουμε μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision.

Φέτος το Ισραήλ εκπροσώπησε η super star της χώρας, Noa Kirel με το τραγούδι Unicorn, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

Πηγή: KIPA

1 reply
  1. Γιώργος Βαβάτσης
    Γιώργος Βαβάτσης says:

    Ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς να τελειώνουμε! Στη Ρωσία μια χαρά κάνατε μπλόκο, στο Ισραήλ όχι ακόμα. Α ξέχασα! Είναι οι “αδικημένοι” οι Εβραίοι από αρχαιοτάτων χρόνων. (Όχι ότι κι’ η Παλαιστίνη δε φταίνε, αλλά το Ισραήλ εδώ κι έναν αιώνα σχεδόν το έχει παρακάνει!!!)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *