Ισραήλ: Όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο επεισόδιο του HaKokhav HaBa!

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου το HaKokhav HaBa, το σόου μέσω του οποίου το Ισραήλ θα επιλέξει τον εκπρόσωπό του στην Eurovision 2024.

Με μία special edition, λόγω της κρίσιμης κατάστασης που βιώνει η χώρα, πραγματοποιείται φέτος το HaKokhav HaBa. Το βράδυ της Δευτέρας είχαμε την μετάδοση του πρώτου επεισοδίου, το οποίο μάλιστα σημείωσε και αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φθάνοντας το 19,1% για το Keshet 1, κάτι που μεταφράζεται σε 519.000 τηλεθεατές.

Η μετάδοση ξεκίνησε όταν οι οικοδεσπότες, Assi Ezer και Rotem Sela , παρουσίασαν το πρόγραμμα ως μια ειδική έκδοση προσαρμοσμένη στην επικαιρότητα. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τέσσερις οντισιόν, εκ των οποίων οι τρεις κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Θυμίζουμε πως τα αποτελέσματα του κάθε επεισοδίου καθορίζονται από το κοινό που βρίσκεται στο studio και από την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους:  Assaf Amdursky, Keren Peles, Shiri Maimon (2005 Eurovision Ισραήλ), Ran Danker, Itay Levi και Eden Hason.

Ποιοι τα κατάφεραν;

Shay Tamino

H Shay Tamino υπηρετεί στο στρατιωτικό συγκρότημα “Education and Youth Corps”. H Shai αισθάνεται μεγάλη αποστολή να εμφανίζεται μπροστά σε στρατιώτες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το τραγούδι που επέλεξε,  ήθελε να το αφιερώσει στη στενή της φίλη που δολοφονήθηκε το Σάββατο στις 7 Οκτωβρίου, από την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς.

Πήρε την θετική ψήφο όλων των κριτών και με 85% πέρασε στην επόμενη φάση.

Leanne Byrne

H Leanne είναι μόλις 16 ετών και ασχολείται με την μουσική της από τα 8 της. Οι κριτές την χαρακτήρισαν ως παιδί θαύμα και της έδωσαν απλόχερα την ψήφο της, στην δυναμική εμφάνισή της. Το ίδιο ένθερμο ήταν και το κοινό.

Με 97% πέρασε στην επόμενη φάση.

Eden Golan

H Eden είναι 20 ετών. Γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ, αλλά για 13 χρόνια έζησε στην Μόσχα. Η νεαρή τραγουδίστρια δεν είναι άγνωστη στους eurofans, αφού το 2015 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Ρωσία στην Junior Eurovision, ενώ τον τελευταίο καιρό συνεργάζεται με τον συνθέτη και παραγωγό Yinon Yahel, από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας που έχει γράψει για παγκόσμιους σταρ, όπως η Madonna, η Jennifer Lopez, αλλά έχει υπογράψει και συμμετοχές του Ισραήλ στον διαγωνισμό, όπως το Golden Boy το 2015 και το Feker Libi το 2020.

Η Eden έλαβε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια του επεισοδίου και με το απόλυτο 100% πέρασε στην επόμενη φάση ως ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Το επόμενο επεισόδιο του HaKokhav HaBa θα μεταδοθεί την Τετάρτη στις 22.00.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο Eurovisionfun!

Πηγή: Euromix.co.il
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *