Ιταλία: Ο Marco Mengoni ανάμεσα στους παρουσιαστές του Sanremo 2024!

Όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή του Fiorello, Viva Rai2, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Φεστιβάλ του Sanremo, Amadeus, ο Marco Mengoni θα αναλάβει ρόλο παρουσιαστή στο Sanremo 2024!

Παρών στην εκπομπή ήταν και ο Marco Mengoni, νικητής του Sanremo 2013 και 2023 και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision τις αντίστοιχες χρονιές, ο οποίος ευχαρίστησε τον Amadeus.

Ο Marco θα παρουσιάσει μαζί με τον Amadeus την πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, όπου θα ερμηνεύσει και το νικητήριο τραγούδι του “Due Vite“.

Μετά τη νίκη του στο Sanremo 2023 και την εμφάνισή του στη Eurovision, όπου κατέκτησε την 4η θέση, ο Marco Mengoni πραγματοποίησε μια εξαιρετικά πετυχημένη πανευρωπαϊκή περιοδεία, από το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη και τη Βιέννη, μέχρι τη Ζυρίχη, το Άμστερνταμ, τις Βρυξέλλες, τη Βαρκελώνη και το Παρίσι.

https://www.youtube.com/watch?v=d6IiOSut_4M

Το 74ο Φεστιβάλ του Sanremo θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σαν Ρέμο.  Ο νικητής του φεστιβάλ θα έχει το δικαίωμα εφόσον το επιθυμεί, να εκπροσωπήσει την Ιταλία στην Eurovision 2024. Στην περίπτωση που αρνηθεί, η ΡΑΙ έχει το δικαίωμα με τα δικά της κριτήρια να επιλέξει κάποιον άλλον καλλιτέχνη από τους διαγωνιζόμενους. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από την τριπλή ψηφοφορία του κοινού, της κριτικής επιτροπής των δημοσιογράφων που είναι διαπιστευμένοι και παρακολουθούν το φεστιβάλ και μίας επιτροπής από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2024!

Πηγή: ogaeitaly

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *