Μιχάλης Ρακιντζής: “Η Μαρίνα Σάττι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η ΕΡΤ”

Συνεχίζονται οι δηλώσεις υποστήριξης των Ελλήνων καλλιτεχνών προς την Μαρίνα Σάττι. Σειρά είχε ο Μιχάλης Ρακιντζής, που το 2002  εκπροσώπησε την χώρα μας στο διαγωνισμό, καταλαμβάνοντας εκεί την 17η θέση με το SAGAPO.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μιλώντας σήμερα στην εκπομπή SUPER Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο εξέφρασε την υποστήριξη του στην Μαρίνα Σάττι, επαινώντας ταυτόχρονα και την ΕΡΤ για την επιλογή της.

Πρώτος εγώ είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η ΕΡΤ και ίσως και γενικά στα χρόνια η καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για μια υπερταλαντούχα κοπέλα, της εύχομαι τα καλύτερα. Στη Eurovision δεν περιμένεις το αποτέλεσμα. Της εύχομαι πολύ καλή επιτυχία. Την πιστεύω πάρα πολύ, έχει δείξει με το “καλημέρα σας” το ταλέντο της. Λίγα άτομα το κάνουν επειδή αγαπάνε τη μουσική και η Μαρίνα είναι ένα από τα άτομα αυτά.

Στο ερώτημα αν θα έγραφε και τραγούδι για την Μαρίνα Σάττι, ο Μιχάλης Ρακιντζής απάντησε αμέσως θετικά:

Εννοείται ότι θα της έγραφα. Για τη Μαρίνα και ανθρώπους που είμαι βέβαιος ότι αγαπάνε τη μουσική και δεν το κάνουν για να βγουν σε μία πίστα και να είναι αναλώσιμοι, φυσικά και θα το έκανα.

Στην πρώτη της συνέντευξη η Μαρίνα Σάττι ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024 ανέφερε πως η αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision, είναι το SAGAPO του Μιχάλη Ρακιντζή.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο, παρά την κακή βαθμολογική συγκομιδή του SAGAPO, χωρίς φυσικά να παραλείψει να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Μαρίνα Σάττι!

Το αποτέλεσμα δεν θίγει ένα κομμάτι. To SAGAPO έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Ξέρεις στην eurovision δεν περιμένεις το αποτέλεσμα για να κρίνεις ένα κομμάτι. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ άσχετο γιατί παίζουν πάρα πολλά ρόλο. Της εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία όχι μόνο για τη eurovision αλλά σε ό,τι και να κάνει.

Πως σας φάνηκαν οι δηλώσεις του Μιχάλη Ρακιντζή; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στην μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο, στον Eurovisionfun!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Ενώ το sagapo ήταν ένα καλό ρυθμικό τραγούδι τη βραδιά της eurovision φαίνεται πως για τον Ρακιντζή πηγαν όλα στραβα η σκηνική εμφάνιση και ο ήχος δεν άφησαν περιθώρια για μια καλύτερη θέση πέραν της 17ης

    Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Είναι αγαπητέ Μιχάλη η καλύτερη επιλογή. Είπε και ότι η δική σου συμμετοχή είναι και η αγαπημένη της…. Μου είσαι εξαιρετικά συμπαθής, αγαπητός, και με πολύ ωραία τραγούδια …τότε. Ο,τι και να λένε για το Sagapo, ότι είναι cult, πρωτοποριακό, έξυπνο…κτλ…για μένα παραμένει ένα από τα χειρότερα τραγούδια που στείλαμε ποτέ, κακόηχο, παραφωνο, άθλιο ως staging, κωμικοτραγικό και απαράδεκτο. Παραμένει στην τριάδα μου με τις χειρότερες συμμετοχές μας. Το μόνο θετικό που του βρίσκω, είναι ότι μου αρεσει η μουσική του εισαγωγή ..λίγο….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *