Νορβηγία: Η σύνθεση του MGP 2024 είναι έτοιμη, σύμφωνα με τον Head of Press Stig Karlsen!

Η Νορβηγία επιβεβαίωσε ότι το Melodi Grand Prix θα παραμείνει ως διαδικασία επιλογής της χώρας για τη Eurovision 2024. Το παράθυρο υποβολής έκλεισε για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν συμμετοχή στις 31 Αυγούστου και η διαδικασία μέσω της οποίας το NRK θα επιλέξει τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως διαβάσατε σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας, ο Stig Karlsen, επικεφαλής της Νορβηγικής αντιπροσωπείας, είχε ανακοινώσει ότι ο Μεγάλος Τελικός του Melodi Grand Prix 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2024. Ο Stig δημοσίευσε στο instagram και τώρα επιβεβαίωσε ότι η σύνθεση των πράξεων που θα λάβουν μέρος στο Melodi Grand Prix 2024 έχει ήδη επιλεγεί:

Τι συγκίνηση να καλώ καλλιτέχνες και τις ομάδες τους για να τους ενημερώσω ότι έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερο μουσικό event της Νορβηγίας.”

Η αξιολόγηση των τραγουδιών που έχουν υποβληθεί βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και αναμένουμε την αποκάλυψη της τελικής σύνθεσης του MGP για το 2024 στις αρχές Ιανουαρίου, πιθανώς στις 5 Ιανουαρίου. Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση, εξακολουθούμε να αναμένουμε την ανακοίνωση του χώρου που θα φιλοξενήσει το MGP 2024 στις αρχές του 2024 .

Χρονοδιάγραμμα Melodi Grand Prix 2024

Σε ό,τι μας αφορά, το MGP 2024 θα περιλαμβάνει τρεις ημιτελικούς, με έξι συμμετέχοντες ο καθένας. Από κάθε ημιτελικό, πιθανότατα τρεις πράξεις θα προχωρήσουν στον Μεγάλο Τελικό της 3ης Φεβρουαρίου. Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη την προαναφερθείσα δομή του MGP 2024, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι ημερομηνίες του Melodi Grand Prix 2024 θα είναι οι εξής:

  • Πρώτος ημιτελικός: 13 Ιανουαρίου 2024
  • Δεύτερος ημιτελικός: 20 Ιανουαρίου 2024
  • Τρίτος ημιτελικός: 27 Ιανουαρίου 2024
  • Μεγάλος Τελικός: Φεβρουάριος 3, 2024

Πηγή: Stig Karlsen

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media μας, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στη Eurovision:

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *