Αυστρία: Ξεκινάει η αναζήτηση εκπροσώπου για την Eurovision 2024! | Η Conchita Wurst ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους;

Η αναζήτηση του επόμενου εκπροσώπου για την Eurovision 2024, έχει ξεκινήσει επίσημα και για την Αυστρία, με έναν πρώην νικητή του διαγωνισμού να αντιδρά στην πρόσκληση για τους καλλιτέχνες!

Η διαδικασία επιλογής της Αυστρίας έχει ξεκινήσει για την Eurovision 2024, με ειδικούς να αναζητούν καλλιτέχνες που πιθανώς να εκπροσωπήσουν την χώρα στην Σουηδία. Ο Peter Schreiber, εργαζόμενος στην ORF για την αναζήτηση εκπροσώπου, δημοσίευσε στο instagram τις προηγούμεενες μέρες με σκοπό να ενθαρρύνει καλλιτέχνες να συμμετέχουν στην επιλογή.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν στην πρόσκληση του Peter Schreiber, ήταν και η Conchita Wurst, νικήτρια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2014 στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η τραγουδίστρια αντέδρασε στην δημοσίευση και μάλιστα σχολίασε πως θα στείλει μήνυμα στον Peter Schreiber. Ωστόσο είναι αρκετά νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε αν η Conchita όντως ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

Τα τελευταία χρόνια, οι εσωτερικές επιλογές του ORF, έχουν φέρει πολλών ειδών αποτελέσματα με την νίκη της Conchita Wurst να είναι ένα από αυτά:

2017 – Nathan Trent – “Running On Air” – 16η θέση στον Τελικό

2018 – Cesar Sampson – “Nobody But You” – 3η θέση στον Τελικό

2019 – PÆNDA – “Limits” – 17η θέση στον ημιτελικό

2021 – Vincent Bueno – “Amen” – 12η θέση στον ημιτελικό

2022 – LUM!X ft. Pia Maria –“Halo” – 15η θέση στον ημιτελικό

2023 – Teya & Salena – “Who The Hell Is Edgar?” – 15η θέση στον Τελικό

Οι Teya & Salena εκπροσώπησαν την Αυστρία στην Eurovision 2023 με το τραγούδι “Who The Hell is Edgar” και τερμάτησαν στην 15η θέση του Μεγάλου Τελικού, φέρνωντας την χώρα τους στον Τελικό μετά από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς:

https://youtu.be/8uk64V9h0Ko

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *