Ireland Eurovision 2024 First Rehearsal

Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Ιρλανδίας!

Λίγο πριν το σημερινό διάλειμμα, στη σκηνή της Malmö Arena, το Bambie Thug από την Ιρλανδία για να πραγματοποιήσει την πρώτη του πρόβα! Το τραγούδι ονομάζεται ”Doomsday Blue”!

Ποιο είναι το Bambie Thug;

Το Bambie Thug σπάει τα στερεότυπα του φύλου και τα κοινωνικοπολιτικά στερεότυπα, για να δημιουργήσει έναν ήχο που καθορίζει την εποχή του, με στοιχεία ποπ, ροκ, ηλεκτρονικά και άλλα.

Το ”Doomsday Blue” μιλάει για το συναίσθημα του να παραβλέπεις τις δυνατότητές σου και αποτελεί μια ωδή στην queer κοινότητα.

Το Bambie δεν είναι άγνωστο στη μεγάλη σκηνή, καθώς έχει σκίσει τις σκηνές των φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, όπως το Download Festival, το The Great Escape και το Trans Musicales, αποσπώντας μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς.

Η πρόβα:

Η εμφάνιση του Bambie Thug είναι η πιο διαφορετική έως τώρα.

Το Bambie βρίσκεται μέσα σε έναν κύκλο από κεριά, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, με φούστα tutu και κέρατα στους ώμους. Το μακιγιάζ του είναι δραματικό και λευκό, ενώ τα μαλλιά του έχουν μετατραπεί σε κέρατα. Επιπλέον, υπάρχει ένας ημίγυμνος χορευτής, που δίνεικενταυριανές” δονήσεις.

Στο τέλος, ο κύκλος των κεριών υψώνεται και η μεγάλη κραυγή στο φινάλε ολοκληρώνεται, με ένα γραφικό φόντο που αποτυπώνεται ως, CROWN THE WITCH. Μια θεατρική εμφάνιση, που η σκηνή της Σουηδίας, της δίνει μεγάλο αβαντάζ.

Στην τρίτη πρόβα, προστέθηκαν φωτιές και καπνοί.

Bamble Thug from Ireland - Eurovision 2024 first rehearsal

Bamble Thug from Ireland – Eurovision 2024 first rehearsal

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από την πρόβα της Ιρλανδίας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7362561561317100833?_t=8lsbzoP9KbI&_r=1

Η δεύτερη πρόβα της Ιρλανδίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από το Bambie Thug στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν μπει δεκαπεντάδα μην εκπλαγείτε.
    Το τραγούδι δεν είναι στα γούστα μου, αλλά μου μένει και σίγουρα σκηνική μια που το βλέπεις και μια που δεν το ξεχνάς. Θα βρει το κοινό του. Νομίζω μετά το 2018 θα δούμε την Ιρλανδία στο τελικό! 6-8 στον ημιτελικό, 12-18 στον τελικό.
    (Σαφώς δεν κατανοώ το ότι είναι τόσο ψηλά σε πιθανότητες νίκης)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *