Eurovision 2024: Τα στοιχήματα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό – “Μάχη” ανάμεσα σε δύο για τη νίκη!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον δεύτερο ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, πράγμα που σημαίνει πως σε λίγες ώρες από τώρα δεκαέξι χώρες θα διαγωνιστούν για ένα από τα δέκα τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Με μόλις δύο ημέρες να μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό, η αγαπημένη στήλη πολλών εξ υμών επιστρέφει, καθώς οι στοιχηματικές αναλύσεις για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι και πάλι εδώ.

Με λιγότερο από λίγες ώρες να απομένουν για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, θα ρίξουμε μία ματιά στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών αναφορικά με τις πιθανότητες νίκες της κάθε χώρας στον φετινό διαγωνισμό.

Ξεκαθάρισε το τοπίο – Μάχη Κροατίας και Ελβετίας

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision έχει πλέον ένα τεράστιο φαβορί και αυτό είναι η Κροατία. Η υπερηχητική εμφάνιση του Baby Lasagna στον πρώτο ημιτελικό έχει δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην Κροατία, με την παρθενική της νίκη ως ανεξάρτητη χώρα να είναι “προ των πυλών” σύμφωνα με τους bookers. Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής περιόδου ένα τραγούδι παίζεται σε αποδόσεις κάτω από δύο, μεταξύ 1,62 έως 1,91. Οι πιθανότητες για να γραφτεί ιστορία και να έχουμε μία νέα χώρα να κερδίζει είναι συντριπτικά υπέρ των Κροατών.

Μοναδική απειλή για την Κροατία μπορεί να αποτελέσει η Ελβετία, σύμφωνα πάντα με τους bookers. Το Nemo έχει καταφέρει και έχει κερδίσει ελαφρώς μομέντουμ από χθες, όντας η μοναδική χώρα εντός δεκάδας, με την εξαίρεση της Κροατίας, που προσφέρεται σε χαμηλότερες αποδόσεις σε σχέση με προχθές. Η νίκη της Ελβετίας και του Nemo ποντάρεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 3,5 και 4.

Από ‘κει και πέρα, η απόσταση των δύο πρώτων χωρών σε σχέση με τις υπόλοιπες έχει ανέβει κατακόρυφα. Έτσι, τρίτη βρίσκεται πλέον η Ουκρανία, που κέρδισε μία θέση μετά την εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό. Έως και 12 φορές το ποντάρισμα επιστρέφει η νίκη των Ουκρανών στο Μάλμε.

Άνοδος μίας θέσης και για την Ιρλανδία, η οποία βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση. Το ενδεχόμενο νίκης της Ιρλανδίας προσφέρεται τώρα μεταξύ 10 και 19. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γαλλία, η οποία όπως και η Ιταλία επιστρέφουν έως και 26 φορές το ποντάρισμα εκείνου που θα πιστέψει σε αυτές. Μεταξύ 17 και 26 παίζεται η νίκη της Γαλλίας, ενώ η αντίστοιχη της Ιταλίας μεταξύ 13 και 26 εκείνη της Ιταλίας. Παρ’ όλα αυτά, το Oddschecker παρουσιάζει τη Γαλλία πέμπτη και την Ιταλία έκτη, καθώς οι αποδόσεις της Ιταλίας αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο μέσα στις επόμενες ώρες.

Μεγάλη χαμένη πριν τα σόου είναι ξεκάθαρα η Ολλανδία. Έχοντας χάσει τέσσερις θέσεις σε σχέση με πριν την έναρξη των προβών και ούσα πλέον εκτός πρώτης πεντάδας στην έβδομη θέση, μια ενδεχόμενη νίκη του Joost Klein και του “Europapa” να επιστρέφουν έως και 36 φορές το ποντάρισμα. Όγδοο είναι το Ισραήλ, που θεωρείται ως το όγδοο επικρατέστερο για να κερδίσει τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σε αποδόσεις κοντά στο 67. 

Στην ένατη θέση παραμένει η Ελλάδα. Μία ενδεχόμενη νίκη του “ZARI” και της Μαρίνας Σάττι παίζεται αυτή τη στιγμή σε αποδόσεις μεταξύ 51 και 151, υψηλότερες σε σχέση με την προχθεσινή μας ανάλυση όπου και παιζόταν σε αποδόσεις μεταξύ 26 και 67.

Τέλος, την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στα υψηλότερα κλιμάκια των στοιχηματικών πινάκων, με τον Olly Alexander να έχει “χτίσει” μομέντουμ μετά τις πρώτες του πρόβες. Έως και 201 φορές το ποντάρισμα επιστρέφει η πρώτη νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου εντός του 21ου αιώνα.

Δεύτερος Ημιτελικός

Καθώς απέχουμε λίγες ώρες από τον δεύτερο ημιτελικό, στο πλαίσιο της σημερινής μας ανάλυσης θα ρίξουμε και μια ματιά στις πιθανότητες πρόκρισης της κάθε μίας από τις δεκαέξι συμμετέχουσες χώρες του αποψινού σόου.

Δεδομένη θεωρείται η πρόκριση έξι χωρών, με την Ελβετία, την Ολλανδία, την Αρμενία, το Ισραήλ, τη Νορβηγία και την Ελλάδα να προσφέρονται από τους bookers σε αποδόσεις κάτω από το 1,10. Είναι χαρακτηριστικό πως ειδικά οι αποδόσεις των τεσσάρων πρώτων χωρών δεν επιστρέφουν σχεδόν τίποτα σε αυτούς που θα τις ποντάρουν. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που κάποιος ποντάρει δέκα ευρώ στην πρόκρισή τους, θα έχει κέρδος μόλις εξήντα λεπτά του ευρώ στην καλύτερη.

Στην ίδια κατηγορία θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε και τη Γεωργία, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τις τελευταίες ημέρες, ούσα πλέον με το “ενάμισι πόδι” στο μεγάλο τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Έως και 1,14 προσφέρεται το ενδεχόμενο πρόκρισης της Γεωργίας, για πρώτη φορά μετά το 2016.

Από ‘κει και πέρα, ξεκάθαρα θεωρούν τα πράγματα για τα τρία τελευταία εισιτήρια οι στοιχηματικές εταιρείες, με το Βέλγιο, την Αυστρία και την Εσθονία να έχουν πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες για να προκριθούν. Σε αποδόσεις κοντά στο 1,30 μπορεί να ποντάρει κάποιος τις τρεις χώρες.

Και πάμε στις υπόλοιπες έξι χώρες του ημιτελικού, οι οποίες θεωρούνται από τους bookers ως αουτσάιντερ για την πρόκριση. Σαφώς περισσότερες πιθανότητες έχουν ο Άγιος Μαρίνος και η Δανία, οι οποίες κάθε άλλο παρά ξεγραμμένες δεν θα πρέπει να θεωρούνται, με την πρόκρισή τους να παίζεται κοντά στο 3,25 και 3,5 αντίστοιχα.

Τέλος, στο “ίδιο καζάνι” φαίνεται να “βράζουν” η Αλβανία , η Τσεχία, η Μάλτα και η Λετόνια, των οποίων η πρόκριση τετραπλασιάζει, πενταπλασιάζει και εξαπλασιάζει το ποντάρισμα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα το βράδυ, για να δούμε κατά πόσον θα επιβεβαιωθούν οι bookers για ακόμα μία φορά.

Ποιες χώρες πιστεύετε πως θα πάρουν την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της 11ης Μαΐου;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *