Έλενα Τσαγκρινού: Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν μπήκαμε τριάδα ήταν ο τίτλος El Diablo

Καλεσμένη στην εκπομπή super katerina ήταν σήμερα η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό το 2021. Παρόλο που η Κύπρος ήταν φαβορί για μια θέση στη δεκάδα, τελικά κατέληξε στη 16η θέση.

Αναφορικά με τη φετινή σκηνική παρουσίαση της Ιρλανδίας η Έλενα Τσαγκρινού θυμήθηκε τον ”πόλεμο” που δέχτηκε τότε το δικό της τραγούδι λόγω τίτλου. Μάλιστα δήλωσε πως κατα την άποψη της ευθύνεται ο τίτλος του τραγουδιού που δεν κατέληξαν στις πρώτη τριάδα της τελικής κατάταξης. Καθώς το τραγούδι έκανε τεράστια εμπορική επιτυχία η Έλενα Τσαγκρινού θεωρεί πως ο τίτλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την τελική κατάταξη. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε :

Εμείς είχαμε τεράστιο πρόβλημα με τον τίτλο και τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο και είναι αυτό φαβορί (αναφερόμενη στην Ιρλανδία). Πως αλλάζουν τα πράγματα ; Με πείραξε,εννοειται, παρά πολύ η θέση που πήραμε αλλά από τη στιγμή που έχει τόσα εκατομμύρια streams στο Spotify, θεωρω πως ειναι παγκόσμια επιτυχία. Απλά λυπάμαι που χάσαμε λογω τίτλου.

Πάμε να θυμηθούμε την συμμετοχή της Έλενα Τσαγκρινού παρακάτω:

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *