Josephine: «Δεν πεθαίνω να πάω Eurovision»!

Με αφορμή την παρουσίαση του καινούργιου της άλμπουμ «Τα Καλά Κορίτσια», η Josephine μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Fay’s Time”, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, φυσικά και για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν είχε κάποια πρόταση για τον φετινό Διαγωνισμό:

«Ήμασταν σε συζητήσεις για την Eurovision, αλλά εκεί μείναμε. Δεν είναι κάτι που πεθαίνω, αν δεν πάω, θα ήθελα πιο πολύ για την χώρα μας να το κάνω. Εύχομαι αλήθεια η Μαρίνα Σάττι να σκίσει γιατί της αξίζει!»

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Θα θέλατε να δείτε την Josephine στον Διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Ναι δεν πεθαίνεις!!!! Σε πιστέψαμε! Απλά θέλεις και εσύ απευθείας ανάθεση! Μπορεί εν καιρώ, ή του χρόνου να πας με Κύπρο. Αν πάντως πάει καλά φέτος η Σαττι, που το εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ, του χρόνου βλέπω ΕΡΤ να κάνει ανάθεση στην Φουρέιρα!

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Αυτό που λες για την Φουρέιρα είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω πως έχεις δίκιο. Αν και κάποια στιγμή θα σταματήσουν πιστεύω οι απευθείας αναθέσεις, γιατί δεν νομίζω πως έχουμε πολλούς τραγουδιστές στην Ελλάδα που να αξίζουν απευθείας ανάθεση.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Nαι Ζοζεφίν μου ναι…
    Για αυτό από το Μάιο μας έχεις ταράξει στα στόρι. Προφανώς και δεν τους άρεσε η πρόταση πάνω στην οποία δουλευατε. Τώρα με τις αλλαγές στην ΕΡΤ μπορώ να την δω να μας εκπροσωπεί στα ερχόμενα χρόνια αλλά το να κάνεις τέτοιες δηλώσεις ενώ καίγεσαι μέσα σου να πας δεν είναι όμορφο.
    Προσωπικά δεν πεθαίνω για Ζοζεφίν αλλά έχει εξελιχθεί αρκετά ομολογώ και θα είχε σίγουρα μια προσεγμένη εμφάνιση χωρίς να θεωρώ ότι θα είχε μια πολύ καλή τύχη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *