Αλβανία: Δείτε τις εμφανίσεις της δεύτερης βραδιάς του FiK 62!

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη βραδιά του 62ου Festivali i Këngës, όπου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Αλβανίας για την Eurovision 2024 στο Μάλμο. Συνολικά στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν 31 καλλιτέχνες. Η δεύτερη βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Pallati i Kongreseve στα Τίρανα, όπου ακούσαμε τα υπόλοιπα 15 τραγούδια για πρώτη φορά με ζωντανή ορχήστρα. Παρουσιαστές του FIK 62 ήταν οι Adriana MatoshiKledi KadiuXhuliano Dule και Krisa Çaushi.

Τις εμφανίσεις της δεύτερης βραδιάς μπορείτε να τις παρακολουθησετε στους παρακάτω συνδέσμους:

  1. Big Basta and Vesa Luma – “Mbinatyrale”
  2. Elsa Lila – “Mars
  3. Jasmina Hako – “Ti”
  4. Michela Paluca – “Për veten”
  5. Anduel Kovaci – “Nan’”
  6. Kleansa Susaj – “Pikturë”
  7. Eden Baja – “Ajër”
  8. Erina and the Elementals – “Jetën n’skaj”
  9. Irma Lepuri – “Me prit”
  10. Arsi Bako – “Zgjohu”
  11. Tiri Gjoci – “Në ëndërr”
  12. Besa Krasniqi – “Esenciale”
  13. Bledi Kaso – “Çdo gjë mbaroi”
  14. Troy Band – “Horizonti i ëndrrave”
  15. Martina Serreqi – “Vetëm ty”

Όπως και την περσινή χρονιά, το πρώτο βραβείο του Festivali i Këngës θα καθοριστεί από την επαγγελματική κριτική επιτροπή, ενώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision 2024 θα επιλεγεί με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού μέσω SMS.

Επίσης, οι παρουσιαστές καλησπέρισαν τα μέλη της επαγγελματικής κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 11 μέλη και θα δώσουν 6 διαφορετικά βραβεία για την μουσική τους στίχους αλλά και το νικητή του φεστιβάλ.

Την Κριτική επιτροπή αποτελούν:

  • Aleksandër Gjoka
  • Indrit Mesiti
  • Adelina Ismajli
  • Fitnete Tuda
  • Elena Kadare
  • Natasha Lako
  • Anila Aliu
  • Shpëtim Kushta
  • Victor Van Vought
  • Zana Shuteriqi
  • Shkumbin Ahmetxheka

Το μέλος της κριτικής επιτροπής, Indrit Mesiti, ανέβηκε στη μεγάλη σκηνή του Palace of Congresses με τη μπάντα του και χάρισε στο κοινό μια μαγική εμφάνιση, με το τραγούδι “word of change”.

Καλεσμένοι στην αποψινή βραδιά ήταν δύο γνωστά ονόματα του κόσμου της μουσικής, εκπροσωπώντας δύο γενιές καλλιτεχνών, ο Aleksandër Gjoka και ο Bojken Lako.

Ειδική καλεσμένη της βραδιάς ήταν η Rachelle Andrioti, η οποία τραγούδησε ένα πολύ δημοφιλές τραγούδι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή “Bien fielli d çiftelia”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός του 62ου Festivali i Këngës θα πραγματοποιηθει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:30 όπου θα γνωρίζουμε τον επόμενο εκπρόσωπο της Αλβανίας.

Ραντεβού αύριο στη βραδιά νοσταλγίας του Festivali i Këngës όπου οι διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την ιστορία του Festivali i Këngës και της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *